ONEXPLAYER Mini Gundam-udgave
-
Design
-
Build Quality
-
Display
-
Performance
-
Features
Resumé
ONEXPLAYER Mini Gundam-udgaven er et godt eksempel på, hvordan 12. generation af Intel-processorer vil fungere. Hvis du får chancen for at købe en af disse, vil du opleve et pænt løft i ydeevnen for en Intel-processor.
Overall
4.9User Review
( votes)Pros
- Flot Gundam-tema i hele den håndholdte enhed og tilbehøret.
- Hurtig 12. generations Intel i7-1206P-processor
- Hurtig DDR5 RAM, også den første Windows-håndholdte, der bruger DDR5
- Blandt de bedste resultater i vores håndholdte benchmarks
Cons
- Kan kun købes fra Kina på grund af licens.
I dag skal vi se på noget helt særligt. Det er en ONEXPLAYER Mini Gundam-udgave i begrænset oplag, som kun kan købes i Kina på grund af licenser. Ud over det fantastiske design har den også den helt nye Intel i7-1260P-processor. Hvordan klarer den sig, lad os finde ud af det?
ONEXPLAYER Mini Gundam-anmeldelsesvideo
Udpakning af ONEXPLAYER Mini Gundam-udgaven
Som altid starter vi med udpakningen. Æsken indleder Gundam-temaet med guldskrift og et præget Earth Federation Space Force (EFSF) og mobile suit-illustrationer på toppen. Når man løfter låget, ser man et overlay med et hoved i en Gundam-dragt sammen med noget tekst. Det er en fin detalje, som endnu ikke er set med de andre ONEXPLAYER-modeller.
Og vi har ONEXPLAYER Mini Gundam-udgaven i al sin pragt. Vi kigger nærmere på det om lidt.
Nedenunder ligger en konvolut med Gundam-tema. Indeni er der en tematiseret brugervejledning, som er på kinesisk. Og sidst, men ikke mindst, har vi en æske med Gundam-tema. Indeni har vi en hvid strømforsyning, som har EFSF’s tekst, mobilnummer og logo trykt på. Det ser virkelig godt ud!
Og vi har et rødt USB Type-C-kabel, hvor logoet og dragtnummeret er trykt på stikkene.
ONEXPLAYER Mini Gundam Oversigt
Gundam-udgaven er baseret på ONEXPLAYER Mini, og bortset fra Gundam-temaet er der ingen andre ændringer i det fysiske design.
Når vi kigger nærmere på temaet, kan vi se, at det er blevet brugt på hele fronten. D-pad’et har en blå metallisk finish, og det gælder også de orange og blå gaming-knapper.
Kunstværket er meget passende. med teksten Gundam RX-78-2 langs siden af skærmcoveret og hovedvingerne fra den mobile dragt, der stikker ud fra det.
Langs toppen har vi den flotte metalliske finish til venstre og højre; skulder- og udløserknapper med nogle temaer imellem.
Og på bagsiden mellem ventilatorgitteret er der et print af en Gundam-mobildragt.
ONEXPLAYER Mini Gundam Tekniske specifikationer
CPU | Intel Core i7-1260P 12 kerner / 16 tråde Max. frekvens 4,70 GHz 28W TDP |
GPU | Intel Iris Xe-grafik Op til 1,40 GHz 96 Udførelsesenheder |
RAM | 16 GB LPDDR5-5200 |
OPBEVARING | M.2 2280 PCIe 3.0 x4 M.2 PCIe 4.0 x4 512 GB / 1 TB / 2 TB valgmuligheder |
KOMMUNIKATION | WiFi 6 Bluetooth 5.0 |
BATTERI | 12.450 mAh / 11,55V 48 Wh Tomgang: 7 timer Fuld belastning: 1 time og 40 minutter. |
FAN NOISE | 61 dB højeste blæserstøj |
TEMPERATUR | 46°C / 114 °F højeste temperatur |
Blæserstøj og temperatur testet under fuld belastning, mens Cinebench kørte i 10 minutter.
System-benchmarks
PassMark
PassMark kører en række tests på CPU, GPU, RAM og lager for at presse dem til deres maksimale. Det giver os en kunstig indikation af deres ydeevne under fuld belastning.
Ved 20W TDP scorer ONEXPLAYER Mini Gundam 4.719. Det er en god score, på niveau med ONEXPLAYER Mini 1195G7, men ikke så hurtig som 5800U-modellen. Vi viser en opsummering i slutningen af benchmarkene og sammenligner med de andre håndholdte.
PCMark
PCMark tester dine mere daglige opgaver, som du måske udfører, når du ikke spiller. Det gælder alt fra webbrowsing, medieforbrug og arbejde med store kontordokumenter.
Ved 20W TDP scorer ONEXPLAYER Mini Gundam 5.304. Det er vores højeste score for en Intel-baseret gaming-håndholdt ved denne TDP.
3DMark
3DMark kører en række tests med CPU’en og GPU’en for at se, hvordan de klarer sig sammen til videorelaterede opgaver som billedbehandling og grafikrendering.
Vi tester 3DMark ved 11, 20 og 35W TDP for at se forskellen i ydeevne, og hvor godt den skalerer op over de tre TDP’er.
Vi får en score på 1.364, 1.813 og 2.036 på tværs af de tre TDP’er. Resultaterne er vores hurtigste blandt alle de håndholdte gamingcomputere, vi har testet!
Benchmarks for gaming
Forza Horizon 5
Vi tester Forza Horizon 5 i 1280×800 med de laveste standardgrafikindstillinger. Vi kører den også med 11, 20 og 35W TDP.
Vi får billeder pr. sekund på 44, 64 og 68. For en Intel-baseret enhed er det gode resultater. Sammenlignet med ONEXPLAYER 1S med 1195G7-processor er den hurtigere ved 11W, langsommere ved 20W og hurtigere ved 35W.
Street FIghter V
I Street Fighter V-benchmarken kører vi med 1280×800 på de maksimale grafikindstillinger. Igen kører den med 11, 20 og 35 W TDP. I slutningen af den første kamp får vi den gennemsnitlige billedhastighed.
Ved 11W får vi 58,82 billeder i sekundet, og det er det højeste i vores håndholdte benchmarks. Ved 20 W og derover når den op på de maksimale 60 billeder i sekundet.
Final Fantasy XIV
Vi kører Final Fantasy XIV-benchmark ved 1280×800 på de maksimale grafikindstillinger.
Ved 11W får vi en score på 5.028, ved 20W får vi massive 7.169. Og ved 35W får vi 8008. Det er de højeste scorer, vi har fået i vores håndholdte benchmarks.
Shadow of the Tomb Raider
I vores sidste spilbenchmark kører vi Shadow of the Tomb Raider på 1280×800 med de laveste standardgrafikindstillinger.
Ved 11W får vi 37 billeder pr. sekund, ved 20W får vi 53, og ved 35W får vi 59. Det er OK scores, ikke de højeste, men bestemt ikke de laveste.
Benchmark-oversigt
Lad os tage et kort kig på benchmarkresultaterne sammenlignet med andre håndholdte.
Ved 11W klarer Mini Gundam sig bedst i 3DMark med den højeste score, vi har for alle vores håndholdte benchmarks. Det er den hurtigste Intel-baserede processor til Forza Horizon 5, selvom AMD-modellerne stadig er ret langt foran. Den er den absolut hurtigste på Street Fighter V- og Final Fantasy XIV-benchmarks.
Ved 20W holder Gundam-modellen tempoet oppe med de højeste scorer i 3DMark, Street Fighter V og Final Fantasy XIV.
Og med 35W er den igen den hurtigste i 3DMark-, Street Fighter V- og Final Fantasy XIV-benchmarks.
Der er et par uoverensstemmelser, som vi bemærkede, såsom lavere billedhastigheder på nogle benchmarks sammenlignet med ONEXPLAYER Mini med 1195G7-processor. Det kan skyldes forskelle i drivere eller hardware. Det kan være, hvordan TDP og processor fungerer med nogle spil. For eksempel kræver det mere CPU- end GPU-behandling, eller omvendt.
Alt i alt er ONEXPLAYER Mini Gundam meget imponerende, med bedre, hvis ikke lignende resultater som dens 1195G7-ækvivalent. Jeg tror dog, at vi kan se forbedringer i Intels drivere til denne ret nye processor, som kan gøre tingene lidt hurtigere. Det giver os en god indikation af, hvordan 12. generation af Intel-processorer vil klare sig i fremtiden. Lad os håbe, at det ikke varer længe, før vi ser en ny model!
Test af gameplay
Vi prøver et par spil med den håndholdte for at se dens ydeevne ved standard TDP, som er 28W. Glem ikke, at hvis du har en eGPU, kan du tilslutte den til Mini’en og få hurtigere grafik af højere kvalitet.
Og en hurtig påmindelse, hvis du ikke allerede har gjort det, så brug et øjeblik på at abonnere. Det hjælper med at få kanalen til at vokse, og du holder dig opdateret med nye gadgets som denne håndholdte – alle vinder! Tak skal du have!
Forza
Vi ved allerede fra benchmarks, at vi får 64 billeder i sekundet ved 20W. Ved 28W kan vi låse den til 60FPS og få ret stabile billedhastigheder, mens vi spiller. Med nogle mindre ændringer i grafikken kan du øge en eller to indstillinger
Cyberpunk 2077
Vi får mellem 30 og 40 billeder pr. sekund afhængigt af, hvad der sker i spillet. Vi kan låse den til 30 billeder i sekundet og for det meste nyde en stabil framerate. Du vil dog få nogle dråber i travle scener.
Halo Infinite
Halo Infinite kører med omkring 30 billeder i sekundet, så hvis du låser den til 30, bliver det ret jævnt. Jeg oplevede ingen fald til under 30 på træningskortene, men du kan opleve nogle på de større kort.
Emulator-tests
PS2
Du får ingen problemer overhovedet med PlayStation 2-emulatoren PCSX2. Vi opskalerede den interne opløsning til 720P og tilføjede lidt filtrering for at få det til at se godt ud. Du kan faktisk gå lidt højere op, hvis du vil.
PSP
Og en anden, som du ikke vil få problemer med, er PlayStation Portable-emulatoren PPSSPP. Du får en bundsolid 60 FPS med standardindstillingerne, og alt ser fint ud. Men du kan forbedre den visuelle kvalitet betydeligt med 5x gengivelsesopløsning (2400×1360) med FXAA Anti Aliasing, og stadig holde dig på solide 60 FPS.
RPCS3
Vi viser optagelser til PS3, da vi i vores indledende tests fik hastigheder fra 40 til 60FPS, da shader-cacherne blev genereret. Men da vi skulle optage de faktiske gameplay-optagelser et par dage senere, opdaterede vi emulatoren og løb ind i problemer med, at den frøs eller blev langsommere. Så når emulatoren fungerer, kan du få en meget god ydeevne sammenlignet med de håndholdte med AMD-processor.
RyuJinx
På RyuJinx er der naturligvis blandet performance på spil, fordi emulatoren stadig er under udvikling. Vi prøvede en række spil, og et pænt antal kørte med fuld hastighed eller i det mindste med spilbare billedhastigheder. Ikke alle spil vil fungere, det er det samme for alle håndholdte, men det er på højde med AYA NEO’s præstation.
Hvor kan man købe ONEXPLAYER Mini Gundam Edition?
Desværre er den ikke licenseret til salg uden for Kina, så vi er ikke i stand til at sælge denne model hos DroiX. Men du kan bestille en her, hvis du er interesseret i at købe en.
Alternativt kan du gennemse og købe vores udvalg af ONEXPLAYER-modeller, som har samme eller bedre ydeevne end Gundam-udgaven.