Anmeldelse af ONEXPLAYER X1 Pro
-
Design
-
Build Quality
-
Display
-
Performance
-
Features
-
Software
Sammenfatning
Overall
4.6User Review
( votes)Pros
- 3-i-1 tablet, laptop og håndholdt gaming-pc-design
- 10,95″ 120Hz-skærm med høj opløsning
- OCuLink med understøttelse af eGPU
- Hurtig AMD Ryzen AI 9 HX 370 CPU
Cons
- Større og tungere end andre håndholdte gaming-pc’er
ONEXPLAYER X1 Pro er mere end bare endnu en håndholdt gaming-pc – deter en ægte 3-i-1-laptop, tablet og håndholdt gaming-enhed. Uanset om du løser produktivitetsopgaver, nyder en filmisk browseroplevelse eller dykker ned i de nyeste AAA-spil, tilpasser denne enhed sig dine behov. Men hvordan klarer den sig i den virkelige verden? I denne anmeldelse af ONEXPLAYER X1 Pro undersøger vi dens design, tekniske specifikationer, benchmarks, spilydelse og endda eGPU-funktioner for at se, om den virkelig lever op til sin alsidighed. Er dette den ultimative hybridenhed, du har ventet på? Lad os finde ud af det.
Video med anmeldelse af ONEXPLAYER X1 PRO
Oversigt over ONEXPLAYER X1 PRO
Vi starter vores ONEXPLAYER X1 Pro-anmeldelse med en oversigt over enheden. ONEXPLAYER X1 Pro med aftagelig kickstand måler omkring 25,2 x 16,3 x 1,7 cm (9,9 x 6,4 x 0,6 tommer) og vejer omkring 958 g (2,1 lbs).
Med controllerne monteret bliver den bredere op til 35,56 cm (14 tommer) og vejer 1,07 kg (2,3 lbs). Og med tastaturet monteret bliver den lidt tykkere, ca. 2,2 cm, og vejer 1,35 kg.
Størstedelen af fronten på den bærbare gaming-pc udgøres af en flot 10,95″ LTPS-berøringsskærm med op til 120 Hz opdateringsfrekvens ved en opløsning på 2560×1600. Vi ved fra den tidligere X1 AMD-model, at skærmen var flot, og det er den samme på denne.
Lige over skærmen i midten er der et 1MP-kamera i toppen, som understøtter Windows Hello til ansigtsoplåsning.
På venstre side har vi to USB-C 4.0-porte til opladning og tilslutning af periferiudstyr med høj hastighed. Nedenunder er der plads til at skubbe den venstre controller ind og fastgøre den. På højre side er der en USB-A 3.2-port og en micro SD-kortlæser, og under dem er der plads til at skubbe den højre controller ind og fastgøre den. Undersiden har fire kontakter, som bruges til at fastgøre tastaturet magnetisk.
Øverst fra venstre mod højre er der en tænd/sluk-knap med en integreret fingeraftryksscanner. Et gummibelagt område til 3,5 mm-hovedtelefonstikket og en OCulink-port til tilslutning af en eGPU. Og til højre er der en knap, der bringer ONEXPLAYER-skærmoverlejringen frem.
Oversigt over aftagelige controllere
Vi fortsætter vores anmeldelse af ONEXPLAYER X1 Pro med et kort kig på de aftagelige controllere. Controllerne glider nemt på plads på ONEXPLAYER X1 Pro mobile gaming-pc. Når de er sat på, er de klar til brug, som du normalt ville gøre. Controllerne føles meget sikre, når de er sat på, og der er næsten ingen bevægelse i forbindelsen. Selve kontrollerne har hall-effekt-analoger og lineære triggere.
Et controller-stik fås separat. Du kan bare sætte de to controllere i og spille med ONEXPLAYER X1 Pro på et bord eller slutte den til et tv. Den har et genopladeligt batteri til at drive det hele og leveres med en USB-dongle til den trådløse forbindelse, så du også kan bruge den med andre enheder. Det er meget nyttigt, hvis du ikke vil købe en ekstra gamepad for at spille i ikke-håndholdt tilstand.
Oversigt over aftagelige tastaturer
I vores anmeldelse af ONEXPLAYER X1 Pro ser vi nu nærmere på det aftagelige tastatur. Tastaturet måler omkring 25,4 x 16,5 x 0,6 cm (10 x 6,5 x 0,2 tommer) og vejer 150 g (0,33 lbs). Det tilsluttes ubesværet og forbliver sikkert tilsluttet takket være de ret stærke magneter. Der er to niveauer af lysstyrke på tastaturets baggrundsbelysning, eller du kan slukke for den, hvis du ikke har brug for den.
Selve tasterne har en lav profil og er meget nemme at skrive på. Jeg skrev denne anmeldelse ved hjælp af tastaturet og havde ingen problemer overhovedet. Touchpad’en har klikbare områder til venstre og højre museknap, og du kan også bruge fingerbevægelser til at navigere med.
Designet af ONEXPLAYER X1 Pro er ligesom den tidligere model et fantastisk design, der giver dig mulighed for at konfigurere den, som du vil. Hvis du vil lave kontorarbejde, skal du tilslutte minitastaturet, hvis du vil tage noter eller surfe på sociale medier, skal du bruge tabletten, og hvis du vil spille, skal du tilslutte de to controllere.
Tekniske specifikationer
Som en del af vores anmeldelse af ONEXPLAYER X1 Pro vil vi se nærmere på de tekniske specifikationer for denne bærbare gamingcomputer og også resultaterne af vores test af batterilevetid, blæserstøj og temperatur.
CPU | AMD Ryzen AI 9 HX 370, 12 kerner op til 5,1 GHz |
GPU | AMD Radeon 890M, 16 kerner op til 2.900 MHz |
RAM | 32GB eller 64GB LPDDR5X 7500MT/s |
OPBEVARING | 1TB, 2TB eller 4TB M.2 2280 NVMe PCIe Gen. 4.0 |
KOMMUNIKATION | Wi-Fi 6E og Bluetooth 5.2 |
I/O | 2x USB-C 4 1x USB-A 3.2 1x OCuLink 1x Micro SD-kortlæser 3,5 mm lyd |
BATTERI | 65,02Wh genopladeligt batteri |
DIMENSIONER OG VÆGT | ONEXPLAYER med støttefod: 9,9 x 6,4 x 0,6 tommer (25,2 x 16,3 x 1,7 cm) og vejer omkring 958 g (2,1 lbs). ONEXPLAYER med påmonterede controllere: 14 tommer (35,56 cm) og omkring 1,07 kg (2,3 lbs). ONEXPLAYER X1 med fastgjort tastatur: 0,8 tommer (2,2 cm) og vejer 1,35 kg (2,97 lbs). |
Enheden drives af et genopladeligt batteri på 65,02 Wh. I vores test, hvor vi kørte Cinebench i et loop ved fuld lysstyrke og 28 W TDP, fik vi en batterilevetid på 1 time og 25 minutter. I vores HX 370-test slog den det tidligere længste batteri fra GPD WIN MAX 2 2025 med 5 minutter, hvilket er fantastisk. Gennemsnitlig brug vil give dig mellem 3 og 6 timer afhængigt af efterspørgslen.
I vores test af blæserstøj og varme, som også blev testet, mens vi kørte Cinebench, fik vi en højeste blæserstøj på 59 dB og en højeste temperatur på 59 °C.
System-benchmarks
Som altid kører vi som en del af vores ONEXPLAYER X1 Pro-anmeldelse nogle system- og gaming-benchmarks for at teste enhedens ydeevne og sammenligne den med HX 370-baserede kompakte gaming-pc’er, herunder GPD WIN 4 2025 og ONEXPLAYER ONEXFLY F1 Pro. Bemærk, at vores benchmarks er baseret på de samme Windows- og AMD-drivere uden nogen form for justering af CPU- eller GPU-effektbalancen. Lad os se, hvordan ONEXPLAYER X1 Pro klarer sig.
PCMARK
PCMARK kører en række tests for din mere daglige brug, lige fra webbrowsing og arbejde med store kontordokumenter til mere krævende opgaver som billedredigering og rendering.
Vi får en samlet score på 6.800, det laveste resultat i vores HX 370-enheder indtil videre. Det kan f.eks. skyldes lidt lavere CPU-, RAM- eller SSD-hastighed.
Cinebench 2024
Cinebench tester CPU’ernes ydeevne med én og flere kerner. Vi får en single core-score på 118, hvilket er førstepladsen. Og i multi-core får vi 960, som igen tager førstepladsen. Fantastiske resultater her.
3DMARK
Til 3DMARK kører vi benchmarks for Time Spy, Night Raid og Fire Strike. Vi får lidt lavere score end gennemsnittet på Time Spy og Night Raid, og bedre score på Fire Strike. Alt i alt ikke så dårligt, midt i feltet.
Benchmarks for gaming
Og til vores gaming-benchmarks, som er en vigtig del af vores ONEXPLAYER X1 Pro-anmeldelse, tester vi ved 1080P og 720P ved en række TDP-indstillinger for at se ydelsesforskellene. Igen bruger alle håndholdte gaming-computere de samme Windows- og AMD-drivere uden nogen form for tweaking, kun TDP-værdien er ændret.
Forza Horizon 5
For Forza Horizon 5 kører vi med de laveste standardgrafikindstillinger. Ved 1080P får vi 102 billeder i sekundet, det er den laveste score sammenlignet med 117 på GPD WIN MAX 2 2025. Og ved 720P på tværs af TDP-intervallerne får vi lavere resultater indtil omkring 10W TDP, hvor det udligner sig.
Skyggen af Tomb Raider
På Shadow of the Tomb Raider kører vi på de laveste grafikindstillinger. Igen ved 1080P ser vi de laveste resultater på 78 billeder pr. sekund sammenlignet med 87 på WIN MAX 2 2025. Ved 720P ser vi nogle mere konkurrencedygtige resultater, og ved 10W TDP ser vi, at den overhaler alle enhederne.
Cyberpunk 2077
For Cyberpunk 2077 kører vi med de laveste standardgrafikindstillinger uden FSR aktiveret. Ved 1080P ser vi mere konkurrencedygtige resultater sammenlignet med andre benchmarks. Og ved 720P ser vi igen mere konkurrencedygtige resultater, mens de stadig er tættere på sidstepladsen.
Benchmark-oversigt
For systembenchmarks ser vi gennemsnitlige resultater på tværs af dem, og den tager endda førstepladsen på Cinebench. Og for gaming-benchmarks ser vi hovedsageligt resultater i den lavere ende, hvilket ikke er fantastisk. Men benchmark-resultaterne tyder på, at CPU’en får mere kraft end GPU’en, hvilket du kan justere i software som Handheld Companion.
Gaming-ydelse
I vores næste anmeldelse af ONEXPLAYER X1 Pro kører vi nogle tests af ydeevnen i den virkelige verden. Vi spiller spil med deres bedste indstillinger for at holde det over 60 billeder i sekundet. I mange tilfælde kan du ændre indstillingerne til 120, hvis du ønsker det.
Bekendtgjort
For Avowed kører vi med en skærmopløsning på 1600P ved 28W TDP. Vi aktiverede AMD FidelityFX3 på kvalitetsindstillingerne. Grafikken er for det meste på Low-indstillingerne med et par Medium-indstillinger.
UFO50
UFO50 er et meget lidt krævende spil. Du kan køre det med en skærmopløsning på 1600P ved kun 5W TDP.
Dungeons of Hinterburg
Til Dungeons of Hinterburg kører vi ved 1600P med grafikindstillingerne for højeste kvalitet. Du kan sænke TDP en smule for at spare på batteriet.
Palworld
For Palworld kører vi med 1600P ved 28W TDP. Vi sætter grafikindstillingerne til Medium for at få en anstændig kvalitet og ydeevne.
Powerwash-simulator
Og et godt chillout-spil er Powerwash Simulator. Vi kører med 1600P og 28W TDP. Vi brugte indstillingerne for højkvalitetsgrafik til dette spil.
Emuleringens ydeevne
Du kan sagtens nyde alle dine klassiske retrokonsoller, håndholdte og computere helt op til PlayStation 3-æraen uden de store problemer. Med de fleste systemer kan du forbedre det visuelle med øget opløsning og andre grafiske justeringer, uden at det går ud over ydeevnen. Lad os se på et par systemer i vores anmeldelse af ONEXPLAYER X1 Pro.
Til DuckStation sætter vi den til 8x gengivelsesopløsning og kan endda sænke TDP. 3D-spil ser virkelig godt ud, når de opskaleres.
I PCSX2 kørte vores yndlingsspil OutRun godt ved 3x renderingsopløsning. Til andre spil kan du gå højere op, hvis du vil. Eller beholde den oprindelige opløsning og sænke TDP.
Til RPCS3 finder du mange kompatible spil, der kører godt. Vi prøvede vores sædvanlige spil og havde ingen problemer med ydeevnen.
Til Vita3K kører kompatible spil meget godt. Med mange lav- til middelkrævende spil kan du øge gengivelsesopløsningen til 2x. Andre spil kan have problemer med ydeevnen, fordi de ikke er fuldt kompatible.
Og for Yuzu så vi god performance. Dine krævende lav- til mellemklasse-spil burde køre fint. Mere krævende spil kan kræve et par justeringer, endda en lavere opløsning for at få dem til at spille.
eGPU med OCuLink-understøttelse
Den bærbare gaming-pc ONEXPLAYER X1 Pro har en OCuLink-port, som du kan bruge med eGPU’er som ONEXGPU-serien. Vi testede med den nye ONEXPLAYER ONEXGPU 2, hold øje med vores fulde anmeldelse snart, og fik nogle gode resultater. Som en kort sammenligning fik vi omkring 100 FPS på den integrerede GPU med Forza Horizon 5, og med ONEXGPU 2 fik vi omkring 180 på den interne skærm og 200 FPS på eksterne skærme med de samme indstillinger.
Afsluttende tanker
Det er tid til at opsummere vores ONEXPLAYER X1 Pro-anmeldelse. Da vi oprindeligt anmeldte ONEXPLAYER X1 AMD, nævnte vi, at opsætningen var interessant. 3-i-1-tabletten, mini-laptoppen og det håndholdte gaming-design var noget, der adskilte den fra andre mobile gaming-pc’er. Det gør den mere alsidig som en bærbar computer eller tablet til dine daglige opgaver og derefter en håndholdt gaming-pc til fritiden.
Med hensyn til ydeevne ser vi en blanding af op- og nedture. Strømbalancen for CPU’en og GPU’en kan justeres, så den er mere på linje med andre håndholdte. Vi er ikke alt for bekymrede for ydeevnen på grund af dette. Men det er noget, man skal være opmærksom på, hvis man bare vil have en plug and play-enhed.
Til dine daglige arbejdsopgaver, uanset om det er hjemme eller på kontoret. Den bærbare ONEXPLAYER X1 Pro-gamingcomputer kan nemt håndtere dem. Du kan sænke TDP’en og få mange timers webbrowsing og afspilning af medier osv. Eller med højere TDP’er dine mere krævende opgaver som at arbejde med store kontordokumenter, billed- eller videoredigering.
Og du skal bare tilslutte controllerne, så kan du nyde de nyeste spil med spilbare indstillinger. Den store 10,95″ skærm med 120 Hz betyder, at du kan nyde højere opdateringshastigheder i spil, der understøtter det. De ser godt ud og spiller godt!
Vi var store fans af den oprindelige X1, og den nye X1 Pro med højere processorydelse er måske ikke værd at opgradere til, hvis du har den oprindelige. Men hvis du er på jagt efter en 3-i-1-tablet, bærbar computer og gaming-håndholdt, er ONEXPLAYER X1 Pro bestemt værd at overveje!
Du kan læse mere og bestille ONEXPLAYER X1 Pro her.
Det afslutter vores anmeldelse af ONEXPLAYER X1 Pro. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne håndholdte gaming-pc, kan du skrive en kommentar nedenfor, så svarer vi med glæde.