Arvostelu
-
Build Quality
-
Performance
-
Design
Yhteenveto
Vaihtoehtona RG351-sarjalle Gameforce on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto, jos olet kiinnostunut retropelikämmenlaitteesta.
Overall
4.5User Review
( votes)Pros
- Nopea RockChip RK3326 -neliydinprosessori.
- 1 Gt DDR3RL RAM-muistia, joka riittää käyttöjärjestelmälle.
- Käyttää EmuELECiä ja RetroArchia monille emuloiduille konsoleille ja tietokoneille.
- Erinomainen 3,45″ 640×480-resoluution TFT IPS -näyttö.
- RGB-taustavalaistu D-pad ja -painikkeet ovat loistava lisä.
- Rakennuslaatu ja saavutettavuus ovat erinomaiset.
- Sisäänrakennettu WiFi päivittämistä ja moninpeliä varten.
Cons
- Ei esiasennettuja pelejä, mutta ne on helppo kopioida.
- Ei HDMI-ulostuloa.
- Muotoilu näyttää hieman lasten lelulta, mikä saattaa lannistaa joitakin.
Meillä on ilo ilmoittaa Gameforce Chi, uusi Retro Gaming Handheld DroiXille, jonka on tehnyt vain yksi henkilö! Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Gameforce Chi -arvostelussamme.
Gameforce Chi -retropelikämmenlaitteessa on RockChip RK3326 -neliydinprosessori, joka sopii erinomaisesti retropelaamiseen! Siinä on 1 Gt DDR3RL RAM-muistia, joka riittää hyvin tuetulle käyttöjärjestelmälle ja emulaattoreille. Siinä on 3000 mAh:n ladattava akku, joka kestää jopa 8 tuntia käytöstä riippuen. Jopa 512 Gt:n Micro SD-kortteja tuetaan, joten pelikokoelmallesi on runsaasti tilaa. Se on saatavana kolmessa värissä: oranssi, Desert Tan ja vihreä.
Gameforce ei kuitenkaan vakiona sisällä Micro SD-korttia eikä käyttöjärjestelmää. DroiX:ltä ostaminen on hienoa, sillä mukana tulee ilmainen 64 Gt:n Micro SD -kortti, joka sisältää käyttöjärjestelmän, mutta ei pelejä. Sinun on asennettava nämä itse. Meillä on pian saatavilla opas siitä, miten tämä tehdään.
Osta Gameforce Chi täältä, tai voit selata valikoimaamme retropelikämmenlaitteita.
Gameforce Chi arvosteluvideo
Voit katsoa Gameforce Chi Review -videomme alta, ja sen alla on teksti- ja kuvapohjainen versio.
Gameforce Chi Unboxing
Laatikon sisällä on ensin kantolaukku. Kotelo on vihreä kaikissa Gameforcen kolmessa värivaihtoehdossa. Käyttöopas kattaa kaiken tarvittavan Gameforcen käyttöönoton ja käytön. Mukana on puhdistusliina näytön puhdistamista varten.
Mukana on USB Type-C -latauskaapeli, joka voidaan liittää mihin tahansa USB-laturiin. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on itse Gameforce-retropelikonsoli, jota tarkastelemme tarkemmin hetken kuluttua.
Gameforce Chi ei vakiona sisällä Micro SD-korttia eikä käyttöjärjestelmää. Mukana toimitetaan 64GB Micro SD-kortti, johon on esiasennettu EmuELEC ja RetroArch, mutta se ei sisällä pelejä. Sinun on kopioitava kaikki omistamasi pelit kortille. Meillä on opas siitä, miten tämä tehdään, ja löydät linkin siihen kuvauksesta.
Gameforce Chi Yleiskatsaus
Gameforce Chi -katsauksemme jatkoksi Gameforcen näyttö on 3,45 tuuman TFT IPS -näyttö, jonka resoluutio on 640×480. Sinulla on D-Pad ja neljä pelipainiketta. Pelissä on ALPS:n valmistamat kaksoisanalogitikut, jotka ovat samat kuin PlayStation Vitassa.
Vasemmalla on kaksi lisäpainiketta, jotka voit määrittää haluamallasi tavalla. Keskellä on kotipainike, joka tunnetaan myös pikanäppäimenä ja jota käytetään yhdessä muiden painikkeiden kanssa toimintojen suorittamiseen. Oikealla puolella on SELECT- ja START-painikkeet. Käsimikron pohjassa on 3,5 mm:n kuulokeliitäntä, USB Type-C -latausliitäntä ja nollauspainike.
Se on paksuudeltaan noin 15,2 x 8,9 x 2,5 cm (6 x 3,5 x 1 tuumaa).
Yläreunassa on vasemman ja oikean olkapään painikkeet sekä laukaisupainikkeet. Keskellä ovat virtapainike ja Micro SD -korttipaikka.
Gameforce on saatavana kolmessa kuoren värissä. Oranssi, Desert Tan ja vihreä.
Gameforce Chi Tekniset tiedot
CPU | RockChip RK3326 |
CORES | 4 |
FREQUENCY | 1,5 GHz |
GPU | Mali G31 MP2 |
RAM | 1GB DDR3L |
VARASTOINTI | 64GB MicroSD-kortti (sisältyy) |
DISPLAY | 3,45″ TFT IPS 640X480 |
AKKU | Li-Po 3000 mAh |
I/O | 1x USB Type-C 3.5mm kuulokeliitäntä |
Lyhyt vilkaisu teknisiin ominaisuuksiin kertoo, että siinä on RockChip RK3326 -neliydinsuoritin. Tätä käytetään myös Anbernicin RG351-sarjan kaltaisissa laitteissa. Se on hyvä prosessori kannettavaan retropelaamiseen. Enintään 512 Gt:n Micro SD-kortteja tuetaan. Muita ominaisuuksia ovat WiFi ja kaksi tärinämoottoria palautetta varten.
EmuELEC UI Yleiskatsaus
Gameforce käyttää emulaattoreina EmuELEC-käyttöliittymää ja RetroArchia. Kehittäjä suunnittelee parhaillaan muuta ohjelmistotukea.
Kun olet lisännyt pelit tuetuille järjestelmille, näet järjestelmät valikossa, jossa voit navigoida.
Kuten näet, olemme kopioineet pelejä eri järjestelmille, kuten Atari 2600, Arcade, PC Engine, Master System, Genesis, 32X, Mega CD, PlayStation, Dreamcast ja PSP.
Päävalikossa on runsaasti vaihtoehtoja, mukaan lukien muutama Gameforcea varten mukautettu vaihtoehto. Voit vaihtaa taustavalaistusta useista eri väreistä, jotka kun niitä käytetään, sytyttävät D-padin ja painikkeet. Se on mukava ominaisuus!
Voit myös muuttaa virran LED-käyttäytymistä, jolloin voit valita, sammutetaanko ja sytytetäänkö se vai ei, sekä sykkeen tyylin pulssin.
Muihin vaihtoehtoihin kuuluu Verkkoasetukset-näyttö, josta voit muodostaa yhteyden WiFi-yhteyspisteeseen päivitysten lataamista, pelidatan keräämistä ja moninpelien pelaamista varten.
Päivitykset ja lataukset pitää kämmenlaitteen ajan tasalla, ja voit esimerkiksi ladata muita teemoja.
Lopuksi on Quit-valikko, jota kannattaa aina käyttää Gameforcen turvalliseen sammuttamiseen.
RetroArch
Pelit suoritetaan yksinkertaisesti valitsemalla yksi peli peliluettelosta. Muutaman hetken kuluttua peli alkaa.
Voit käyttää Home-näppäintä pikanäppäimiin, kuten Home + X päästäksesi RetroArch-valikkoon.Täältä voit tallentaa ja ladata pelitiloja, ottaa kuvakaappauksia, konfiguroida ohjaimet uudelleen ja paljon muuta.
Kun pelaat peliä, voit pitää Home-näppäintä painettuna ja painaa START-näppäintä kahdesti, jolloin voit helposti lopettaa pelin ja palata takaisin EmuELECiin.
Gameforce WiFi-moninpeli
Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta voit helposti asentaa ja pelata moninpelejä WiFi:n kautta ystävien kanssa. Se edellyttää, että käytät samaa peliromia ja emulaattoria, eikä kaikkia järjestelmiä tueta. Genesiksen kaltaiset konsolit toimivat kuitenkin loistavasti moninpelissä.
Gameforce-emulaattorit Yleiskatsaus
Katsotaanpa tässä Gameforce Chi -arvostelussa muutamia monista tuetuista pelijärjestelmistä varhaisimmista uusimpiin.
Alkaen Atari 2600:sta ja klassisesta Pac-Manista. Kaikissa varhaisissa järjestelmissä sinulla ei ole ongelmia hitaiden emulointinopeuksien, viiveen jne. kanssa.
Siirry eteenpäin Vectrexiin. Minulla ei ollut tilaisuutta lisätä alkuperäisessä järjestelmässä käytettyä päällekkäisasetusta. Mutta on erittäin helppoa ladata ja lisätä päällekkäisohjelmia mihin tahansa järjestelmään, kuten Vectrexiin.
Seuraavaksi toinen Atari-järjestelmä, 7800. Se oli vähemmän suosittu kuin 2600, mutta se oli taaksepäin yhteensopiva pelien kanssa. Ensimmäinen konsoli, joka tekee tämän.
SEGA Master System tuli markkinoille samoihin aikoihin kuin 7800. Se ei ollut yhtä suosittu kuin klassinen harmaa konsoli Yhdysvalloissa, mutta se menestyi hyvin Euroopassa.
Samoihin aikoihin lanseerattiin myös loistava PC Engine eli TurboGrafx-16, jolla on hienoja pelejä ja arcade-portteja.
Kun siirrytään 16-bittisiin järjestelmiin, meillä on SEGA Genesis eli Mega Drive. Tällä on monia hienoja pelejä, kuten erinomainen Gunstar Heroes.
Tämän jälkeen on vuorossa 32X-laitteistolisäosa Genesikseen. Se ei ollut kovin suosittu, mutta sillä oli jälleen hienoja pelejä, kuten Space Harrier, Knuckle’s Chaotix ja Blackthorne.
Arcade-järjestelmät kattavat suurimman osan pelihistoriasta, joten olen sijoittanut ne keskelle. MAME- ja Final Burn -emulaattoreiden avulla voit pelata monia klassisia arcade-pelejä. Nykyaikaisempi CPS-III-pelijärjestelmä toimii hienosti Gameforcella.
90-luvulle tultaessa meillä on erittäin arvostettu Neo Geo -konsoli, jonka jokainen lapsi halusi ja johon vain harvoilla oli varaa 🙂 Jos rakastat taistelupelejä, olet taivaassa Neo Geo -pelillä, mutta pelissä on paljon muitakin lajityyppejä, kuten kunnon Blazing Star -räiskintäpeli.
Uudemman sukupolven emulaattorit
Mahtava PlayStation tuli markkinoille 90-luvun puolivälissä ja tarjosi hämmästyttävän valikoiman pelejä. Eräs Twitter-seuraaja ehdotti minulle Destruction Derby 2:n pelaamista, joten tässä sitä nyt ollaan, ja minulla on hauskaa 🙂 On pelejä, jotka eivät toimi hyvin, mutta yhtä paljon on pelejä, jotka toimivat loistavasti.
Juuri ennen vuosituhannen vaihdetta SEGA:n viimeinen konsoli, Dreamcast. Täällä näemme sekoituksen pelejä, jotka toimivat hyvin ja jotka eivät ole niin hyvin. Pelistä riippuen saatat kokea hidastumista joko yleisesti tai kiireisten kohtausten aikana. Ja muiden kanssa ne ovat täysin pelattavissa.
Ja lopuksi PlayStation Portable, joka julkaistiin vuonna 2004, kyllä, se on todella niin vanha! Dreamcastin tapaan on melkoinen sekoitus siitä, mitkä pelit toimivat hyvin ja mitkä eivät. Kaiken kaikkiaan RK3326-prosessori tekee kuitenkin hyvää työtä ja tarjoaa kohtuullisen määrän pelattavia nimikkeitä.
Yhteenveto
Gameforce on erittäin hyvä vaihtoehto RG351-sarjan retropelikämmenlaitteille. Varsinkin kun otetaan huomioon, että Gameforcen on luonut yksi henkilö, mikä on hämmästyttävä saavutus!
Konsolia tuntuu erittäin mukavalta pitää kädessä pitkiä aikoja pelatessa. Taustavalaistu d-pad ja painikkeet ovat loistava idea, varsinkin kun siinä on useita värejä.
Sisäänrakennettu WiFi alusta alkaen on loistava ominaisuus, sillä sen avulla voit pitää kaiken ajan tasalla ja pelata moninpelejä ystävien kanssa.
Vaihtoehtona RG351-sarjalle Gameforce on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto, jos olet kiinnostunut retropelikämmenlaitteesta.
Mistä ostaa Gameforce Chi
Toivomme, että Gameforce Chi -arvostelustamme oli sinulle hyötyä. Voit lukea lisää ja ostaa Gameforce Chi -laitteen täältä, ja löydät retropelikämmenlaitteiden valikoimamme täältä.