ONEXPLAYER ONEXFLY arvostelu
-
Design
-
Build Quality
-
Display
-
Performance
-
Features
-
Software
Yhteenveto
Tämä Ryzen 7 7840U -suorittimeen perustuva kannettava kannettava käsikonsoli on hyvin rakennettu, mukava, kannettava ja kohtuullisen suorituskykyinen.
Overall
4.8User Review
( votes)Pros
- Mukava keskikokoinen kannettava muotoilu
- Hyvä 7″ kosketusnäyttö
- Hall-ilmiön analogit
- Mukautettava LED-valaistus
- Hyvä peli- ja emulointisuorituskyky
Cons
- Ei mitään paheksuttavaa
Tutustumme ONEXPLAYERin uusimpaan keskikokoiseen kannettavaan pelitietokoneeseen, ONEXFLYyn. Jossain on varmaan vitsi siitä, että se on aika lentävä… Parhaat ehdotukset kommentteihin, kiitos 🙂 Sillä välin, ONEXPLAYER ONEXFLY arvostelu!
ONEXPLAYER ONEXFLY arvosteluvideo
ONEXFLY Unboxing
Aloitamme ONEXPLAYER ONEXFLY -katsauksen purkamalla laatikon. Ensin on itse ONEXPLAYER ONEXFLY, jota tarkastelemme tarkemmin pian.
Laitteen alla on englannin- ja kiinankielinen käyttöohje. Laatikossa on 65W:n laturi, jonka mukana toimitetaan maasi oikea pistokesovitin. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on USB Type-C -latauskaapeli. Sanoinhan, että se on lyhyt!
ONEXFLY Yleiskatsaus
Osana ONEXPLAYER ONEXFLY -katsaustamme tarkastelemme lähemmin kannettavaa pelitietokonetta. ONEXPLAYER ONEXFLY on kooltaan noin 26,3 x 9,8 x 2,2 cm (10,3 x 3,8 x 0,8 tuumaa) ja painaa noin 580 g. Sitä on saatavana kahdessa värissä, valkoisena ja mustana.
Mobiilipelitietokoneessa on 7 tuuman ohut kehyskosketusnäyttö, jonka resoluutio on 1920×1080. Sen virkistystaajuus on 120 Hz, jota yhä useammat laitteet tukevat. Näyttö itsessään on hyvä, mukava, kirkas ja värikäs.
Etupuolella on kaksi hall-efekti-joystickiä, joissa on tavalliset peliohjaimet. Näytön vasemmassa ja oikeassa alareunassa on kolme lisäpainiketta työpöydän näyttämiseen, näppäimistön ponnahdusikkunaan ja OneXConsole-ohjelmiston päällekkäisohjelmiston käyttöönottoon. Joystickin ympärillä ja alakulmissa on LED-valaistus, jonka voi mukauttaa ohjelmistossa.
Yläreunassa on olka- ja laukaisupainikkeet, joiden vieressä on ylimääräinen makropainike, joka voidaan määrittää ohjelmistossa. Siellä on virtanäppäin ja äänenvoimakkuuden keinutin, jonka jälkeen on 3,5 mm:n kuulokeliitäntä. Sen lisäksi on USB 4 -portti ja USB-A-portti oheislaitteita varten.
Alareunassa on toinen USB 4 -portti ja micro-SD-korttipaikka tallennustilan laajentamista varten.
Tekniset tiedot
Mikään ONEXPLAYER ONEXFLY -katsaus ei olisi täydellinen ilman katsausta kaikkiin teknisiin ominaisuuksiin.
CPU | AMD Ryzen 7 7840U, 8-ytiminen, 16-säikeinen, perustaajuus: 3,3 GHz, turbotaajuus: 5,1 GHz. |
GPU | AMD Radeon 780M, 2700 MHz, 12 ydintä |
RAM | LPDDR5X 7500MHz, vaihtoehtoja: GT/32 GT/64 GT |
VARASTOINTI | M.2 PCle 4.0 NVMe SSD, Lue: 7109MB/s, Kirjoita: 6316MB/s, Tallennusvaihtoehdot: NVMe SSD: 1TB/2TB NVMe SSD |
DISPLAY | 7-tuumainen ultraohut kehys, resoluutio: SRGB, 120Hz. |
AKKU | Akun kapasiteetti: 48Wh, latausnopeus: 65W GaN-laturi (mukana) |
JOYSTICK | Hall-efektianturi, 18° kallistus, 7,5 mm korkeus, nolla kuollutta aluetta. |
INTERFACES | USB-C 4.0 x 2, USB-A 3.2 x 1, 3,5 mm:n ääniliitäntä x 1, Micro SD 4.0 x 1. |
PUHUJAT | Harman Indfx Dual kaiuttimet |
KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ JA OHJELMISTO | Windows 11 ja OneXConsole |
48Wh:n ladattava akku kestää noin 1 tunti ja 16 minuuttia, kun Street Fighter 6:ta ajetaan maksimigrafiikalla 1080P silmukassa. Se on keskitason yläpuolella teknisiin tietoihin nähden. Myös vertailuarvoja suorittaessamme tuulettimen melu oli korkeimmillaan 62 dB ja lämpötila 49 °C…
Järjestelmän ja pelaamisen vertailuarvot
Seuraavaksi ONEXPLAYER ONEXFLY -katsauksessamme suoritamme joitakin järjestelmä- ja pelivertailuja. Käytämme vertailuarvoissamme tietoja, jotka ovat peräisin äskettäisestä parhaista kannettavista pelitietokoneista kertovasta artikkelistamme. Testaamme 28 W:n teholla järjestelmän vertailuarvoissa ja peleissä, joita testaamme 1080P:ssä 28 W:n TDP:llä, sekä 5 W:n, 10 W:n, 20 W:n ja 28 W:n TDP:llä 720P:ssä. Vertaamme tuloksia muiden vastaavien kannettavien laitteiden suorituskykyyn. Nämä testit tehtiin AMD:n 29.3.2 -ajureilla.
3DMark
Ensimmäisenä testeissämme on 3DMark, joka testaa suorittimen ja näytönohjaimen yhteistoimintaa. ONEXPLAYER ONEXFLY saa keskimäärin 26 548 pistettä, mikä voittaa Win Minin mutta ei WIN 4 2023:a.
PCMARK
Seuraavana on PCMark, joka testaa päivittäistä käyttöä, kuten verkkoselailua, median käyttöä ja suurten toimistodokumenttien käsittelyä. Saamme pistemäärän 6,144, joka on keskiarvon yläpuolella ja voittaa GPD Win Minin, AYA NEO 2S: n ja GPD WIN MAX 2 2023:n.
Cinebench
Viimeisenä järjestelmävertailussa on Cinebench, joka testaa suorittimen suorituskykyä. Saimme hyvät pisteet sekä yksi- että moniydintestissä, eikä 7000-sarjan prosessoreiden välillä ole suuria eroja.
Forza Horizon 5
Forza Horizon 5:ssä käytämme alhaisimpia grafiikka-asetuksia. 1080P:llä saamme erittäin hyvät tulokset, ja ero muihin 7840U-laitteisiin on vain yksi tai kaksi ruutua. 720P-näytöllä tulokset ovat yleisesti ottaen hyvät, ehkä hieman alhaiset 10 W:n teholla, mutta yleisesti ottaen hyvät tulokset.
Shadow of the Tomb Raider
Shadow of the Tomb Raider -pelissä käytämme Low-grafiikkaa. Sekä 1080P:n että 720P:n kuvataajuuksien nopeus on alhaisempi kuin muissa 7000-sarjan kannettavissa pelitietokoneissa. Teimme kaksinkertaisen tarkistuksen, emmekä löytäneet mitään syytä, vain yksi niistä asioista.
Cyberpunk 2077
Cyberpunkissa käytämme oletusarvoisia Low-grafiikka-asetuksia ilman FSR:ää. Sekä 1080P:n että 720P:n näytöissä saamme yleisesti ottaen hyvät pisteet, eivätkä ne ole kaukana GPD WIN 4 2023:sta, joka on jatkuvasti ollut vertailun parhaiten suoriutuva laite.
Street Fighter 6
Street Fighter 6:n grafiikka-asetukset ovat maksimissaan, jotta kämmenmikrojen käyttö rasittuisi. Huomaa, että Win Mini ei toimi 720P:llä. ONEXFLY:n tulokset ovat erinomaiset, ja ne ovat melko lailla niskan päällä verrattuna Win 4 2023:n tuloksiin.
Yhteenveto vertailuarvoista
Kaiken kaikkiaan ONEXPLAYER ONEXFLY pärjää hyvin muihin 7000-sarjan laitteisiin verrattuna. Tomb Raiderin tulokset jäivät odotettua heikommiksi, mutta muuten muut tulokset olivat kilpailukykyisiä muiden kanssa. Jatketaanpa ONEXPLAYER ONEXFLY -katsausta.
Pelidemot
Haluamme kokeilla muutamia pelejä ja emulaattoreita, joissa on todellista pelattavuutta osana ONEXPLAYER ONEXFLY -arviointia. Ajattelin, että tekisimme jotain hieman erilaista pelien ja emulaattoreiden osalta. Koska kaikilla näillä pienikokoisilla pelitietokoneilla on suunnilleen sama suorituskyky, näytämme joitakin pelejä ja vaativampia emulaattoreita ilman tavanomaisia yksittäisten pelien kommentteja. Sen sijaan esitä tiedot lyhyessä tiivistelmässä.
ONEXPLAYER ONEXFLY:n 7840U on erinomainen pelikäyttöön, kuten jo tiedämme. Voit pelata suurinta osaa uusimmista AAA-peleistä vähintään alimmilla grafiikka-asetuksilla. Kuten olemme nähneet muista arvosteluistamme, tämä sisältää pelejä kuten Starfield, Call of Duty, Payday 3, DOOM Eternal jne. Ainoa peli, jonka kanssa meillä oli ongelmia, oli uusi Forza Motorsport, mikä näyttää johtuvan lähinnä pelin suorituskyvystä eikä niinkään kannettavasta tietokoneesta.
Emuloinnin osalta näemme erinomaisen suorituskyvyn vaativimmissa emulaattoreissa. Kaikki PS1:n ja Dreamcastin aikakauteen asti toimii jopa pienemmällä TDP:llä ja/tai renderöintitarkkuuden kasvattamisella. Nykyaikaisempien kannettavien tietokoneiden ja konsolien suorituskyky on erittäin hyvä, sillä useimmat PlayStation 3:n ja monet Yuzu- ja Ryujinx-pelit toimivat erittäin hyvin. Suorituskyvyssä on silloin tällöin notkahduksia, mutta ei mitään sellaista, joka pilaisi pelin liiaksi.
Lopulliset ajatukset
Tiivistämme ajatuksemme tästä ONEXPLAYER ONEXFLY -katsauksesta nyt. Kaiken kaikkiaan ONEXPLAYER ONEXFLY on vankka kannettava pelitietokone. Pidän sen muotoilusta, juuri oikean kokoinen kannettavuuden ja näytön koon kannalta. Sitä on mukava pitää kädessä ja sillä on mukava pelata. Painikkeet ovat herkkiä ja tuntuvat mukavilta painaa, vaikka tämä on saattanut tulla myös AYN Odin 2: n käytöstä viime viikolla, koska löysin niiden painikkeet hieman löysiksi.
Suorituskyvyn osalta saimme kaiken kaikkiaan hyviä tuloksia. Se ei ole korkein, mutta se on mukana, ja usein se on muutaman kehyksen päässä muihin laitteisiin verrattuna. Näiden kannettavien tietokoneiden rinnalla pelattaessa peliä ei huomaisi suurta eroa.
Jos etsit keskikokoisia kannettavia pelitietokoneita, ONEXPLAYER ONEXFLY on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen. Käsikonsolissa ei ole paljoa huomautettavaa, se on hyvin rakennettu, mukava, kannettava ja suorituskyky on kunnollinen.
Voit tutustua ONEXPLAYER ONEXFLY –laitteeseen ja ostaa sen täältä. Käytä alennuskoodia ONEXFLY5OFF kassalla 5% pois. Huomaa, että koodi voi vanhentua kuukauden kuluttua tämän videon lähettämisestä, ja koodia voi käyttää myymälämyyntien tai muiden kampanjoiden aikana.
Se käärii ONEXPLAYER ONEXFLY -katsauksemme, toivottavasti nautit siitä. Kerro meille kommenteissa, mitä mieltä olet tästä kannettavasta.