Chat with us, powered by LiveChat

Mitä eroa on RG350, RG351, P/V/M, RG300X jne. välillä?

RG350 on suosittu retropelikämmenlaite, joka sai elinkaarensa aikana aikaan useita seuraajia, ja sitä voidaan pitää ensimmäisenä retropelikämmenlaitteena, joka sai (suhteellisen) valtavirran hyväksynnän.

Tässä artikkelissa käymme läpi RG350:n ja sen eri sukulaiset, jotta saat paremman käsityksen siitä, mihin olet ryhtymässä seuraavan retrokonsolin hankinnassa.

Ymmärtämisen helpottamiseksi olemme luokitelleet kämmenmikrot sukupolviin niiden prosessorin perusteella. Kaikilta sukupolven kannettavilta tietokoneilta odotetaan samanlaista suorituskykyä peleissä.

Ensimmäisen sukupolven ANBERNIC RetroGame -kämmenpelit

ANBERNIC RetroGame -käsikonsolien ensimmäinen sukupolvi sisälsi vain yhden jäsenen, ja se oli suhteellisen lyhytikäinen muihin sukupolviin verrattuna.

Mikä on RG300?

RG300 on RG350:n välitön edeltäjä, joka ilmestyi vain uusia kuukausia ennen sitä.

Vaikka se käyttää heikompaa prosessoria kuin RG350, se pystyy silti emuloimaan laajan valikoiman retro-käsikonsoleita, 8-bittisiä ja 16-bittisiä konsoleita. Se ei kuitenkaan pysty käsittelemään 32-bittisiä alustoja ja sitä vanhempia alustoja (PS1 jne.).

Toisin kuin seuraajissaan, RG300 on ainoa malli, jossa on käyttäjän vaihdettava akku.

Toisin kuin myöhemmissä malleissa, RG300 on myös ainoa, jossa ei ole L2/R2-olkapainikkeita.

Toisen sukupolven ANBERNIC RetroGame -käsikonsolit

ANBERNIC RetroGamen toinen sukupolvi on tähän mennessä suosituin sukupolvi, jossa on lukuisia toistoja. Kaikissa toisen sukupolven RG-kämmenlaitteissa on Ingenic JZ4770 -suoritin ja 512 Mt RAM-muistia.

Toisen sukupolven ANBERNIC-kämmenlaitteilla voidaan emuloida useimmat alustat PS1:een asti ilman suuria ongelmia, jos lainkaan.

Mikä on RG350?

ANBERNICin nousu suosioon alkoi hyvin vastaanotetusta RG350:stä.

Mistä kaikki alkoi. ANBERNIC RG350 on retropelikämmenlaite, joka toimii JZ4770-suorittimella, joka toimii (varastossa) OpenDingux-haarukan avulla.

Sen maine on siinä, että se pystyy käsittelemään mukavasti PS1-emulaatiota (sekä lukuisia muita retroalustoja) edulliseen hintaan ja vankalla rakennuslaadulla.
Siinä on tavalliset, mutta kattavat hallintalaitteet (liipaisimet ja puskurit, napsautettavat kaksi analogista tikkua jne.), ja siinä on myös mahdollisuus tulostamiseen HDMI:n kautta, mutta tämä toiminto on melko epämääräinen, eikä se välttämättä toimi kaikkien televisioiden/näyttöjen kanssa.

Sitä voidaan pitää merkittävänä käännekohtana retropelien käsikonsolien saralla, sillä sen hinta on edullinen, se on joustava ja laadukas. Tämä merkitsee paradigman muutosta pois aiemmin yleisesti käytössä olleista ”500-in-1”-standardeista.

Nykyään tämä malli on melko vanhentunut. Jos et kuitenkaan pidä joistakin myöhempien mallien muutoksista tai jos etsit halvinta lähtöpistettä, se voi silti olla hyvä valinta sinulle.

Mikä on RG350M?

RG350:n jälkeen tuli RG350M, joka on ”premium-malli”.

ANBERNIC RG350M oli RG350:n seuraaja. Siinä on useita muutoksia alkuperäiseen RG350:een verrattuna:

  • Kuori on valmistettu alumiinista eikä muovista. Se on hieman painavampi ja tuntuu tukevammalta.
  • Laitteen yleistä ulkoasua on uudistettu.
    • Analogitikut ovat nyt matalaprofiilisia, ja ne on sijoitettu symmetrisesti laitteen alaosaan.
    • Äänenvoimakkuus- ja virtapainikkeet on siirretty laitteen sivuille.
    • ”Sisäistä” SD-korttia voi nyt käyttää ulkoisen korttipaikan kautta, jolloin sen sisältöä ei tarvitse avata tai SSH:lla päästä järjestelmään.
  • Näytön resoluutio on suurempi, 640 x 480 (aiemmin 350 x 240).
  • Laitteen takaosassa on kumikahvat, jotka helpottavat laitteen pitämistä.

Pohjimmiltaan se on RG350:n premium-versio.

Mikä on RG350P?

RG350P oli erinomainen lähtökohta itsepintaisesti budjettiorientoituneille kuluttajille.

RG350P oli hintatietoisempi vaihtoehto RG350M:lle, ja siinä oli suurin osa sen tuomista parannuksista.

Tärkeimmät erot ANBERNIC RG350P: n ja RG350M:n välillä ovat, että RG350P: ssä ei ole metallikuorta ja että näytön resoluutio on sama kuin RG350:ssä (240p).

Näin ollen RG350P on varteenotettava vaihtoehto niille, jotka haluavat päivitetyn mallin, mutta eivät välitä metallikuoresta tai korkeamman resoluution näytöstä.

Mikä on RG280M?

RG280M on toisen sukupolven ”unohdettu lapsi”.

RG280M on ”minimoitu” versio RG350M:stä.

Siinä on samat perusparannukset, kuten korkeamman resoluution 480P-näyttö ja metallikuori, mutta paljon pienemmässä koossa.

Pienemmän kokonsa vuoksi siitä puuttuu suurempien sukulaistensa HDMI-ulostulo. Siinä on myös vain yksi analoginen ohjaussauva ja pienempi näyttö (2,8 tuumaa tavallisen 3,5 tuuman sijaan).

RG280M on myös tähän mennessä ainoa ANBERNIC-laite , joka on irtautunut metallilaitteiden tavanomaisesta harmaa/musta värityksestä. Siinä on melko outo ”gradientti”-väri.

Mikä on RG280V?

RG280V lisää kannettavuutta 11:een.

ANBERNIC RG280V on RG350: n muunnos, jossa on täysin erilainen ulkoasu, joka on vaakasuora ja paremmin verrattavissa alkuperäisten Bittboy-mallien tai LDK-käsikonsolien kaltaisiin käsikonsoleihin.

Siinä on sama näyttö kuin RG280M:ssä (2,8 tuumaa, 480p) ja suurin osa painikkeista. Siinä ei kuitenkaan ole minkäänlaisia analogisia ohjaussauvoja.

Itse laite on valmistettu muovista, mutta siinä on metallinen etulevy. Se on ensimmäinen RG-käsikonsoli, jonka suunnittelussa on käytetty näiden kahden materiaalin sekoitusta.
Se on huomattavasti kannettavampi kuin edeltäjänsä, sillä se on vain noin puolet pidempi ja huomattavasti kevyempi.

Mikä on RG300X?

Ehkä yksi ANBERNICin kyseenalaisimmista julkaisuista. Kenelle RG300X oli tarkoitettu?

RG300X on kenties ANBERNICin toistaiseksi oudoin kannettava laite.

ANBERNIC RG300X muistuttaa muotoilultaan hyvin selvästi GameBoy Micro-mikroa. Värivaihtoehdot ovat identtiset RG280V:n kanssa (punainen ja kultainen famicom-vaikutteinen kuvio sekä hillitympi musta ja hopeinen kuvio).

Muotoilutekijää/estetiikkaa lukuun ottamatta se on hyvin samanlainen kuin RG280V. Tärkein ero on, että näytön resoluutio on suurempi (640x480p) ja halkaisija on 3 tuumaa.

RG300X: ää ei voida pitää suorana päivityksenä, vaan pikemminkin RG350-perheen kapeana sivuportaana, kuten RG280V:tä.

RG300X-arvostelussamme voit tutustua tarkemmin tähän retropelikämmenlaitteeseen.

Kolmannen sukupolven ANBERNIC RetroGame Handheld -käsikonsolit

Kolmannen sukupolven kämmenlaitteiden myötä ANBERNIC alkoi todella päästä julkisuuteen. Tehokkaamman prosessorin ansiosta emuloinnin suorituskyky parani kautta linjan, ja aiemmin pelaamattomat konsolit olivat nyt käytettävissä. Mukaan lukien PSP, Sega Dreamcast ja muut.

Tämä sukupolvi merkitsi myös siirtymistä pois OpenDinguxista ja sen sijaan käyttöjärjestelmänä käytettiin käyttäjäystävällisempää EmuELECiä .

Mikä on RG351P?

ANBERNIC RG351 Violetti väri Etukuva
ANBERNICin suosio kasvoi räjähdysmäisesti kiitos RG351P:n.

RG351P on todellinen seuraaja RG350:lle. Se sisältää useita muutoksia sekä laitteisto- että ohjelmistotasolla.
Rockchip RK3326:lla ja 1 Gt:n RAM-muistilla varustettu laite hoitaa lähes kaiken, mitä RG350 teki moitteettomasti, mutta se pystyy myös käsittelemään useampia alustoja, kuten N64:ää, Dreamcastia ja jopa PSP/DS:ää. PS1:tä uudemmissa laitteissa (samoin kuin nykyaikaisissa laitteissa, kuten Sega Saturnissa) suorituskyky vaihtelee suuresti pelistä toiseen.

Se käyttää oletusarvoisesti EmuELECiä, joka on käyttöjärjestelmä, joka käyttää EmulationStationia front-endinä (organisointiin) ja RetroArchia back-endinä (emulaattoreiden hallintaan ja konfigurointiin).
Varasto-ohjelmiston suorituskyky ei ole paras mahdollinen PS1:tä paremmissa sovelluksissa, joten suosittelemme, että etsit mukautettua laiteohjelmistoa.

Muita huomattavia muutoksia ANBERNIC RG351P: ssä ovat HDMI-ulostulon puuttuminen ja yhden SD-kortin rakenne sekä käyttöjärjestelmän että pelien/emulaattoreiden käsittelyä varten.

Tukeeko RG351P Wi-Fi-yhteyttä?

RG351P pystyy myös toimimaan vuorovaikutuksessa internetin kautta. Voit etsiä metatietoja kokoelmiisi tietokannoista, ladata uusia teemoja EmulationStationiin ja jopa pelata verkossa RetroArchin verkkopeliominaisuuden avulla.

Ensimmäisessä RG351P :n erässä oli sisäänrakennettu Wi-Fi-siru, mutta se poistettiin myöhemmissä erissä, koska suunnittelussa oli virhe, jonka vuoksi kaiuttimista kuului äänekästä särinää aina, kun verkossa oli toimintaa. Nykyään sinun on käytettävä USB-Wi-fi-donglea (+ OTG-sovitinta, koska tällä hetkellä ei ole olemassa USB-C-Wi-fi-dongleja), jotta voit käyttää verkkotoimintoja.

Me DroiXilla myymme kätevää pakettia, joka sisältää Wi-Fi-USB-donglen, OTG-sovittimen ja RG351P-näytönsuojakalvon, jos etsit juuri niitä.

Mikä on RG351M

ANBERNIC RG351M Musta väri Etukuvaus
RG351M merkitsi toista kertaa sisäisen wi-fi:n käsitettä.

RG351M ei ole yhtä suuri parannus RG351P: hen kuin RG350M oli RG350: een (pysy mukana!).

Siinä on alumiininen metallikuori ja toimiva, virheetön sisäänrakennettu Wi-Fi-siru (vain 2,4 GHz). Tämän lisäksi laitteessa ei ole mitään muuta huomionarvoista; se on muuten identtinen RG351P:n kanssa.

Jos haluat lisätietoja RG351M:stä, tutustu ANBERNIC RG351M -arvosteluumme!

Mikä on RG351V?

RG351V W oodin väri - etukulmainen näkymä
RG351V oli mielenkiintoinen poikkeama ANBERNICin vaakasuorasta ”palkki”-tyylistä, josta se tunnettiin.

RG351V on ANBERNICin RG351-perheen kolmas jäsen.

RG351V :ssä on huomattava määrä muutoksia RG351M:ään verrattuna, kuten:

  • Muotoilu on muuttunut täysin, ja se on nyt pystysuuntainen. Tämä tarkoittaa sitä, että hallintalaitteet sijaitsevat näytön alapuolella eivätkä sen sivuilla.
  • RG351V:n näytön koko on 640x480p ja kuvasuhde 4:3. Näin se pystyy käsittelemään paremmin erilaisia retrokonsoleita.
    • Vertailun vuoksi mainittakoon, että RG351P:n näyttö on kooltaan 480x320p, ja sen kuvasuhde on 3:2. Tämä mahdollistaa GameBoy Advance -pelien pikselitarkan emuloinnin, mutta ei muiden alustojen osalta.
  • Siinä on nyt vain yksi analoginen ohjaussauva.
  • Akku on hieman suurempi, mikä kompensoi suurempaa näyttöä.
  • Laitteessa on palattu RG350-kämmenmikrokorttiperheestä tuttuun dual-microSD-korttijärjestelmään.

ANBERNIC RG351V on saatavana kolmessa värissä. Normaali puoliksi läpinäkyvä musta väri, mattaharmaa väri ja epätavallinen puukuvioinen väri.

Jos haluat lisätietoja RG351V:stä, tutustu RG351V-arvosteluumme!

Mikä on RG351MP?

RG351MP Mintunvihreä väri - etukulmainen kulmikas näkymä
Monet pitävät RG351MP:tä kolmannen sukupolven ”lopullisena” kannettavana.

RG351MP on RG351-kämmenlaitteen neljäs ja oletettavasti viimeinen versio ennen uuden ”neljännen sukupolven” alkamista.

Se tuo kaikki aiempien RG351-versioiden suosituimmat ominaisuudet yhteen, yhtenäiseen kokonaisuuteen. Siinä on RG351V:n 4:3-näyttö ja dual-SD-korttisuunnittelu sekä RG351M:n ensiluokkainen, tukeva metallikuori.

Yllättäen RG351MP: ssä ei ole sisäänrakennettua Wi-Fi-sirua, vaan siinä on käytettävä Wi-Fi-donglea, kuten alkuperäisessä RG351P:ssä.

Jos haluat lisätietoja RG351MP:stä, tutustu arvosteluumme. Voit myös ostaa RG351MP:n DroiXilta.

Neljännen sukupolven ANBERNIC-retropelikonsolit

Mikä on RG552?

RG552 astuu matkapuhelinten varpaille enemmän kuin mikään aiempi ANBERNIC-kämmenlaite.

Neljännen sukupolven otsikko. RG552 edustaa odotettua teknologista harppausta RG351:n edeltäjiinsä verrattuna. Tästä on paljon sanottavaa, joten odota hetki.

Kuten teknologiselta harppaukselta voi odottaa, siinä on tehokkaampi prosessori – Rockchip RK3399 – ja huomattavasti enemmän RAM-muistia (yhteensä 4 Gt). Tämä takaa paljon vakaamman suorituskyvyn alustoille, joiden emulointia pidettiin aiemmin ”hit or miss” -tyyppisenä, kuten N64 ja PSP. Lisäksi se antaa mahdollisuuden emuloida aiemmin kannattamattomia alustoja, kuten Dreamcastia ja Sega Saturnia.

Monien mielestä laitteen keskipiste on myös sen suuri näyttö. Paino on epätavallinen, resoluutio 1920×1152 (5:3) ja koko noin 5,36 tuumaa. Se on paljon suurempi kuin edeltäjänsä. Näyttö on nyt myös kosketusherkkä.

Muita huomionarvoisia ominaisuuksia ovat muun muassa mahdollisuus vaihtaa Android- (sisäänrakennettu eMMC-tallennustila) ja Linux-pohjaisten (ulkoinen microSD-kortti) käyttöjärjestelmien välillä helposti. Mini-HDMI-portin paluu. Wi-Fi-toiminnot ilman säröääniä. Ja aktiivisen tuulettimiin perustuvan jäähdytyksen käyttöönotto (kuuma ilma poistuu laitteen yläosasta).

Vaikka se käynnistyi jonkin verran ristiriitainen käsitys, koska joitakin sekalaisia vastaanottoja yli hinta-suorituskyky-suhde. RG552 tarjoaa erinomaisen lähtökohdan retropelikämmenlaitteiden alalle, ja se todennäköisesti vain paranee ajan myötä, kun päivityksiä ja mukautettuja laiteohjelmistoja kehitetään, jotta laite saadaan todella vietyä äärirajoilleen.

Voit lukea lisää RG552: sta RG552-arvostelustamme.

ANBERNIC-laitteen tekniset tiedot (RG350 vs. RG351P vs. RG350M vs. jne.)

Luokka/laitteen nimiCPU/ProsessoriRAMNäytön kokoNäytön tarkkuusKuvasuhdeOhjausasetteluSD-kortin asetteluAkkuKäyttöjärjestelmäLaitteen paino (noin)Mitat (noin cm)
RG300Ingenic JZ4760B @ 528Mhz, kaksiytiminen tietokoneohjelma128MB DDR23 tuumaa320×4804:3Ei analoginen; symetrinen1x sisäinen + 1x ulkoinen1800mAhOpenDingux220g11.9 x 8.2 x 2.5
RG350Ingenic JZ4770 @ 1.0GHz, kaksiytiminen tietokone512 MT DDR23.5 tuumaa320×2403:2Kaksoisanaloginen; epäsymmetrinen1x sisäinen + 1x ulkoinen2500mAhOpenDingux160g14.5 x 7.3 x 1.4
RG350MIngenic JZ4770 @ 1.0GHz, kaksiytiminen tietokone512 MT DDR23.5 tuumaa640×4803:2Kaksoisanaloginen; symmetrinen2x Ulkoinen2500mAhOpenDingux255g14,5 x 7,3 x 1,8 mm.
RG350PIngenic JZ4770 @ 1.0GHz, kaksiytiminen tietokone512 MT DDR23.5 tuumaa320×2403:2Kaksoisanaloginen; symmetrinen2x Ulkoinen2500mAhOpenDingux170G14,5 x 7,3 x 1,8 mm.
RG280MIngenic JZ4770 @ 1.0GHz, kaksiytiminen tietokone512 MT DDR22.8 tuumaa320×4803:2Yksittäinen analoginen; epäsymmetrinen2x Ulkoinen2500mAhOpenDingux205g13.6 x 6.1 x 1.8
RG280VIngenic JZ4770 @ 1.0GHz, kaksiytiminen tietokone512 MT DDR22.8 tuumaa320×4803:2Ei analoginen; symmetrinen2x Ulkoinen2100mAhOpenDingux120g8.9 x 7.8 x 1.8
RG351PRockchip RK3326 @ 1.5GHz; neliydinprosessori1GB DDR3L3.5 tuumaa320×4803:2Kaksoisanaloginen; symmetrinen1x Ulkoinen3500mAhEmuELEC160g15.2 x 7.1 x 1.8
RG351MRockchip RK3326 @ 1.5GHz; neliydinprosessori1GB DDR3L3.5 tuumaa320×4803:2Kaksoisanaloginen; symmetrinen1x Ulkoinen3500mAhEmuELEC260g15.2 x 7.1 x 1.8
RG351VRockchip RK3326 @ 1.5GHz; neliydinprosessori1GB DDR3L3.5 tuumaa640×4804:3Yksittäinen analoginen; epäsymmetrinen2x Ulkoinen3900mAhEmuELEC200g14 x 9,4 x 2,7
RG300XIngenic JZ4770 @ 1.0GHz, kaksiytiminen tietokone512 MT DDR23 tuumaa640×4804:3Ei analoginen; symmetrinen2x Ulkoinen2500mAhOpenDingux160g13,7 x 6,9 x 2
RG351MPRockchip RK3326 @ 1.5GHz; neliydinprosessori 1GB DDR3L 3.5 tuumaa 640×480 4:3 Kaksoisanaloginen; symmetrinen 2x Ulkoinen 3500mAh EmuELEC 267g14,5 x 7,3 x 1,8 mm.
RG552Rockchip RK3339 @ 1.8GHz; Hexa-Core-ydin 4GB LPDDR45.36 tuumaa1920×11525:3Kaksoisanaloginen; symmetrinen 2x Ulkoinen 2x 3200mAh (6400mAh)Android 7.1 (eMMC) + muokattu Batocera (microSD)367gN/A
ANBERNIC RetroGame (RG) Vertailukaapeli

Kiitos, että olette lukeneet näin pitkälle. Toivomme, että tämä opas on ollut informatiivinen! Jos sinulla on kysyttävää, voit jättää kommentin, ja me teemme parhaamme vastataksemme niihin.

Nopea yhteenveto Vertailut

Tässä osassa käymme nopeasti läpi yleisimmät vertailut. Syvällisempiä vertailuja on esitetty aiemmissa jaksoissa.

RG350 vs RG350M vs RG350P

RG350 on peruslaite, johon RG350M ja RG350P perustuvat.

Verrattuna RG350:een RG350M: ssä on seuraavat ominaisuudet:

  • Metallinen kuori
  • Säätimet on sijoitettu uudelleen.
  • Kaksi ulkoista microSD-korttipaikkaa (1x sisäinen + 1x ulkoinen).
  • Korkeamman resoluution näyttö.

RG350P:hen verrattuna RG350P: ssä on seuraavat ominaisuudet:

  • Uudelleen sijoitetut hallintalaitteet
  • Kaksi ulkoista microSD-korttipaikkaa (1x sisäinen + 1x ulkoinen).

Toisin sanoen RG350P on halvempi versio RG350M:stä. Se on hyvä niille, jotka haluavat joitakin, mutta eivät kaikkia uudelleensuunnittelussa käyttöön otettuja päivityksiä.

RG315P vs RG351M vs RG351V

RG351P on peruslaite, johon RG351M ja RG351V perustuvat.

RG351P:hen verrattuna RG351M: ssä on seuraavat ominaisuudet:

  • Metallinen kuori
  • Sisäänrakennettu Wi-Fi-toiminto

RG351P:hen verrattuna RG351V:s sä on seuraavat ominaisuudet:

  • Täydellinen uudelleensuunnittelu (pystysuuntainen suuntaus, hallintalaitteiden uudelleen sijoittelu jne.).
  • Korkeamman resoluution näyttö
  • Eri kuvasuhde (4:3)
  • Sisäänrakennettu Wi-Fi-toiminto
  • Kaksi ulkoista microSD-korttipaikkaa (1x ulkoisen sijaan)

Yhteenvetona voidaan siis todeta, että RG351M on päivitys RG351P:hen, ja RG351V on RG351M:n parannus.

RG280V vs. RG280M

RG280V ja RG280M ovat molemmat RG350-sukupolven laitteiden niche-sivutuotteita.

Verrattuna RG350:een (peruslaite) RG280M:n ominaisuudet ovat seuraavat:

  • Pienempi koko
  • Pienempi näyttö
  • Metallinen kuori
  • Korkeamman resoluution näyttö
  • Kaksi ulkoista microSD-korttipaikkaa (1x sisäinen + 1x ulkoinen).
  • Ei HDMI-ulostuloa
  • Yksi analoginen tikku vähemmän

RG350:een verrattuna RG280V: n ominaisuudet ovat:

  • Huomattavasti pienempi koko
  • Pienempi näyttö
  • Korkeamman resoluution näyttö
  • Kaksi ulkoista microSD-korttipaikkaa (1x sisäinen + 1x ulkoinen).
  • Ei HDMI-ulostuloa
  • Ei analogisia tikkuja

RG300 vs. RG300X

Vaikka RG300X ja RG300 ovat eri sukupolvia, niiden nimet ovat niin samankaltaisia, että ne voi helposti sekoittaa keskenään.

RG300:een verrattuna RG300X:s sä on seuraavat ominaisuudet:

  • Vaakasuora rakenne
  • Tehokkaampi prosessori
  • Lisää RAM-muistia
  • Pienempi näyttö
  • HDMI-lähtö
  • L2/R2-painikkeet
  • Helpommin käytettävissä oleva toissijainen microSD-kortti

RG351M vs RG351MP vs RG351P

RG351P on peruslaite, johon RG351MP ja RG351M perustuvat.

RG351P:hen verrattuna RG351M: ssä on seuraavat ominaisuudet:

  • Metallinen kuori
  • Sisäänrakennettu Wi-Fi-toiminto

RG351P:hen verrattuna RG351MP: ssä on:

  • Metallinen kuori
  • Kaksi ulkoista microSD-korttipaikkaa
  • Korkeamman resoluution näyttö
  • Eri kuvasuhde (4:3)

Mistä ostaa ANBERNIC-käsilaitteita (RG351P, RG350M jne.)?

Voit ostaa useimmat näistä käsikonsoleista DroiXista!
RG350: https://go.droix.co.uk/RG350
RG350M: https://go.droix.co.uk/RG350M
RG350P: https://go.droix.co.uk/RG350P
RG280V: https://go.droix.co.uk/RG280V
RG351P: https://go.droix.co.uk/RG351P
RG351M: https://go.droix.co.uk/RG351M
RG351V: https://go.droix.co.uk/RG351V
RG300X: https://go.droix.co.uk/RG300X
RG351MP: https://go.droix.co.uk/RG351MP
RG552: https://go.droix.co.uk/RG552

Ainoa malli, jota emme ole koskaan myyneet, on RG280M!

Email

Bringer of videos, text and images! AKA the social media guy at DroiX. Massive retro gaming fan and collector, with a far too large collection of consoles and computers from 1970's to modern.