Chat with us, powered by LiveChat

ONEXPLAYER ONEXGPU Arvostelu videon kanssa – Erinomainen Ryzen RX 7600M XT eGPU telakointiasema, jossa on NVMe-paikka

ONEXPLAYER ONEXGPU Review
ONEXPLAYER ONEXGPU Review
ONEXPLAYER ONEXGPU arvostelu
  • Design
    (5)
  • Build Quality
    (4.5)
  • Performance
    (4.5)
  • Features
    (5)

Yhteenveto

ONEXPLAYER ONEXGPU on monipuolinen ja tehokas eGPU-vaihtoehto, joka erottuu edukseen sisäisen SSD-laajennuksen, vankkojen liitettävyysvaihtoehtojen, mukautettavan RGB-valaistuksen ja erinomaisen OcuLink-suorituskyvyn ansiosta.

Overall
4.8
Sending
User Review
3.5 (2 votes)

Pros

  • Suuri OcuLink-suorituskyky
  • Sisäinen SSD-tallennustilan laajennus
  • Liitettävyysvaihtoehdot
  • 300W virtalähteen ominaisuudet
  • RGB-valaistus

Cons

  • Virtalähde on suuri ja yli 700 grammaa.
  • Hieman hitaampi suorituskyky USB:n kautta kuin GPD G1:llä

Vertasimme ONEXPLAYER ONEXGPU:ta GPD G1 -telakointiasemaan ja suoritimme yli 200 OcuLink- ja USB-suorituskyvyn vertailuarvoa. Katso ONEXPLAYER ONEXGPU -arvostelustamme, kuka voittaa!

ONEXPLAYER ONEXGPU arvosteluvideo

ONEXPLAYER ONEXGPU:n purkaminen laatikosta

Aloitamme ONEXGPU-arvostelun lyhyellä pakkauksen purkamisella. Ensimmäisenä laatikosta löytyy käyttöopas. Se on englannin- ja kiinankielinen. Seuraavaksi on vuorossa itse ONEXPLAYER ONEXGPU, jota esitellään tarkemmin hetken kuluttua.

ONEXPLAYER ONEXGPU arvostelu Unboxed-pakkauksessa
ONEXPLAYER ONEXGPU Unboxed (pakkaamaton)

Sen alla on valtava 300 W:n virtalähde. Toimitamme mukana maasi oikean pistokesovittimen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on USB 4 -kaapeli. Huomaa, että OcuLink-kaapeli ei sisälly toimitukseen.

ONEXPLAYER ONEXGPU

Seuraavaksi ONEXGPU-arvostelussa tarkastelemme lähemmin itse eGPU-telakointiasemaa. ONEXPLAYER ONEXGPU on kooltaan noin 19,6 x 12,0 x 3,2 cm (7,7 x 4,7 x 1,2 tuumaa) ja painaa 863 g.

ONEXPLAYER ONEXGPU Ylhäältä katsottuna
ONEXPLAYER ONEXGPU Ylhäältä katsottuna

Oikealla puolella on virtapainike, turbopainike ja RGB-valaistuspainike. Sivupuolen ulkoasun viimeistelyssä on kaksi USB 3 -porttia.

ONEXPLAYER ONEXGPU Oikea sivukuva
ONEXPLAYER ONEXGPU Oikea sivukuva

RGB-painikkeen painaminen vaihtaa seuraavaan kuvioon valaistusjärjestyksessä sekä vasemmalla että oikealla puolella.

ONEXPLAYER ONEXGPU Arvostelu RGB-valaistus
ONEXPLAYER ONEXGPU RGB-valaistus

Takapuolella on gigabitin ethernet-portti, jonka jälkeen on kaksi DisplayPorts- ja HDMI-porttia, jotka tukevat jopa neljää näyttöä. OcuLink- ja USB 4 -portit dataa varten ja virtaportti.

ONEXPLAYER ONEXGPU Takanäkymä
ONEXPLAYER ONEXGPU Takanäkymä

Pohjassa on irrotettava kansi, johon voit asentaa NVMe-tikun ja laajentaa tallennustilaa. Se on erittäin helppo tehdä, yksinkertaisesti irrota ruuvi, sovita avaus ylös ja aseta se pienessä kulmassa, paina alas, asenna ruuvi, sulje kansi ja olet valmis.

ONEXPLAYER ONEXGPU NVMe-korttipaikka-aukio
ONEXPLAYER ONEXGPU NVMe-korttipaikka-aukio

Lyhyt maininta virtalähteestä, se on ehdoton peto. Se painaa yksinään 725 g, mutta se tuottaa 300 W:n tehon telakan kanssa käytettäväksi sekä jopa 100 W:n tehon laitteiden lataamiseen. Mukava yksityiskohta on, että voit irrottaa tämän osan ja kytkeä siihen vedenkeittimen johdon, jos et halua, että tämä roikkuu suoraan seinästä. On luultavasti parasta, jos käytät lyijyä.

ONEXPLAYER ONEXGPU Tekniset tiedot

Osana ONEXGPU-arvosteluamme käsittelemme teknisiä tietoja sekä omia testejämme virrankulutuksesta, tuulettimen melusta ja lämpöarvoista.

GPUAMD Radeon RX 7600M XT RDNA 3.0, 32 laskentayksikköä jopa 2300 MHz:n kellotaajuudella
RAM6GB GDDR6
VARASTOINTIm.2 2280 SSD PCIE 3.0 NVMe SSD SSD
I/OUSB-C 4.0, USB-A x2, HDMI x2, DisplayPort X2, OcuLink, Gigabitin Ethernet
KOKO7,7 x 4,7 x 1,2 tuumaa (19,6 x 12,0 x 3,2 cm).
PAINO863g, virtalähteen kanssa 1.58kg

Tehotestissämme ajoimme Street Fighter VI -vertailutestiä 4K:n korkeimmilla grafiikka-asetuksilla Win MAX 2023:lla Oculinkin kautta ja saimme huippuvirrankulutukseksi 167 W. Ja 21 W tyhjäkäynnillä työpöydällä.

ONEXPLAYER ONEXGPU termarit
ONEXPLAYER ONEXGPU termarit

Tuuletin- ja lämpötilatestissä, myös Street Fighter VI -vertailutestiä suoritettaessa, tuulettimen melu oli korkeimmillaan 72 db ja lämpötila 60 °C.

Vertailukohteet

Nyt tämän ONEXGPU-arvostelun tärkein osa, vertailuarvot! Näitä vertailuarvoja varten suoritimme useita tunteja vertailuarvoja kahdella laitteella: AYANEO Slide 7840U ja GPD Win MAX 2 2023 7640U -mallilla. Testasimme AYANEO Slidea USB 4 -liitännällä sekä sisäisen että ulkoisen 4K-monitorin kanssa. Sama koskee WIN MAX 2 23:a, mutta toistetaan OcuLinkilla ja taas toistetaan GPD G1 eGPU -telakointiaseman kanssa vertailun vuoksi. Vertailukohtia oli yli 200!

Olemme yhdistäneet tulokset kolmeen pylväsdiagrammiin kunkin testin osalta. OcuLink-suorituskyvyn vertailu Win MAX 23 -laitteessa ja USB 4 -suorituskyvyn vertailu molemmissa laitteissa. Emme vertaa kannettavien tietokoneiden suorituskykyä, koska kyseessä on kaksi eri prosessoria, vaan eGPU-vertailu. Olemme laatineet taulukon , jos haluat vertailla tuloksia itse.

Ja lopuksi, emme ole käyttäneet ONEXGPU-turbopainiketta näissä vertailuarvoissa. Muutamissa vertailuanalyyseissä suorituskyky parani ajoittain hieman, kun se otettiin käyttöön, mutta monissa testeissä tulokset olivat identtiset.

3DMark

Ensimmäinen vertailuarvomme on 3DMark, joka testaa suorittimen ja näytönohjaimen suorituskykyä. Suoritimme Time Spy-, Night Raid- ja Fire Strike -testit.

OcuLink-tuloksissa tulokset ovat lähes identtiset, jos otetaan muutama ruutu lukuun ottamatta. USB 4 -testeissä AYANEO oli yleisesti ottaen hieman suorituskykyisempi kuin GPD G1. GPD Win Max 2 2023:n tulokset olivat huomattavasti korkeammat muutamissa tuloksissa ja lähempänä toisia tuloksia.

Forza Horizon 5

Käytämme Forza Horizon 5:n erittäin alhaisilla grafiikka-asetuksilla. OcuLink-tuloksissamme näemme lähes identtiset pisteet kaikissa vertailuanalyysituloksissa.

AYANEO Slide USB 4 -tuloksissamme G1:n tulos on parempi ulkoisessa näytössä ja lähes identtinen sisäisessä näytössä. Win Max 23:n tulokset ovat lähes identtiset kautta linjan.

Shadow of the Tomb Raider

Käytämme Shadow of the Tomb Raider -peliä alhaisimmilla grafiikka-asetuksilla.

OcuLink-tuloksissamme näemme tavanomaisen sekuntikuvien kasaantumisen 720, 1080p ja 1440P:n kohdalla ulkoisella näytöllä. Ja 4K-tasolla suorituskyky laski huomattavasti molemmilla ulkoisilla näytönohjaimilla. AYANEO USB:n osalta näemme huomattavia eroja ulkoisen näytön suorituskyvyssä, ja G1 on etulyöntiasemassa. Sisäisesti tulokset ovat kuitenkin paljon lähempänä toisiaan. Win MAX 23:n osalta tulokset ovat lähes identtiset toisiinsa verrattuna. Tämä peli antaa aina mielenkiintoisia tuloksia, joita voidaan vertailla eri laitteilla.

Call of Duty: Modern Warfare III

Seuraavana on Call of Duty Modern Warfare III Minimal-grafiikka-asetuksilla ilman FSR:ää.

Oculinkilla saamme samat pisteet kaikissa testeissä. AYANEO Slide -näytönohjaimen osalta G1 johtaa matalalla resoluutiolla, mutta kun resoluutio nousee, ONEXGPU johtaa. WIN MAX 23:n osalta tulokset ovat olennaisesti samat molemmilla eGPU:illa.

Street Fighter VI

Viimeiset vertailuarvomme ovat Street Fighter VI:lle korkeimmilla grafiikka-asetuksilla, jotta eGPU:t todella rasittuisivat.

Oculink-tuloksissa sisäisellä näytöllä 1080P:llä saadaan 60 FPS ja ulkoisella näytöllä suunnilleen samat tulokset. Tämä kuvio toistuu useimmiten AYANEO Slide -näytönohjaimessa, ja molemmilla eGPU:illa on samanlaiset tulokset. Win MAX 23:n tulokset olivat samankaltaiset, eikä siinä ollut mitään tavallisesta poikkeavaa.

Yhteenveto vertailuarvoista

Lyhyt yhteenveto ONEXGPU-vertailun vertailuarvojen tuloksista. OcuLinkilla suoritettujen vertailuarvojen tulokset olivat enimmäkseen identtiset. USB 4 -vertailuanalyyseissä suorituskyvyssä on jonkin verran eroja, ja ne ovat yleisesti ottaen GPD G1:n hyväksi. Ulkoisen näytön käyttäminen sisäisen sijasta USB:n avulla parantaa suorituskykyä huomattavasti, koska tiedot kulkevat vain yhteen suuntaan kannettavasta tietokoneesta eGPU: hun ja sitten näyttöön.

Kaiken kaikkiaan sanoisin, että GPD G1 on hyvin vähän nopeampi suorituskyvyltään vain USB:n yli, mutta se ei ole paljon.

Lopulliset ajatukset

Lopetamme ONEXGPU-arvostelumme nyt viimeisillä ajatuksillamme ja näytämme samalla joitakin pelejä, jotka toimivat AYA NEO Slide -näytöllä USB:n ja Win Max 2 23:n kautta Oculinkin kautta. Tavoitteenamme on vähintään 60 ruutua sekunnissa parhaalla mahdollisella resoluutiolla ja grafiikka-asetuksilla. Voit tietenkin muokata asetuksia omien mieltymystesi mukaan, ja nämä ovat vain esimerkkejä.

Forza Horizon 5 -asetukset
Forza Horizon 5 -asetukset

Kaiken kaikkiaan ONEXPLAYER ONEXGPU toimii erittäin hyvin eGPU:na. Oculinkin suorituskyvyn osalta näimme lähes identtiset vertailutulokset kaikissa testeissä verrattuna G1:een. Näimme vaihtelevaa suorituskykyä vain USB-yhteyden kanssa, sanoisin, että GPD johtaa tässä, mutta ei massiivisilla marginaaleilla.

Overwatch 2 asetukset
Overwatch 2 asetukset

Ominaisuuksiltaan ONEXGPU eGPU -telakointiasema on G1:n edellä. Ensinnäkin meillä on sisäinen SSD-tallennus, joka on loistava ominaisuus. Lisää säilytystilaa ei ole koskaan pahitteeksi, jos se on helposti saatavilla. ONEXGPU:ssa on myös yksi ylimääräinen HDMI-portti, ja siinä on ethernet-portti, mikä G1:stä yllättäen puuttuu. G1:ssä on kuitenkin SD-kortinlukija, joka puuttuu ONEXista, sekä yksi ylimääräinen USB-portti.

Palworld asetukset
Palworld asetukset

Kooltaan G1 on hieman suurempi, mutta sen etuna on, että virtalähde on sisäinen ja vaatii vain kaapelin. ONEXGPU vaatii tuon peto virtalähteen, joka yhdessä eGPU:n kanssa painaa 1,5 kg. G1:n ja kaapelin yhteispaino on noin 986 g. Tämä voi olla ratkaiseva tekijä, jos kannettavuus on vaatimuksena.

Cyberpunk-asetukset
Cyberpunk-asetukset

Hinnaltaan ne ovat suunnilleen samanhintaisia, joten selvää voittajaa ei ole. Henkilökohtaisesti sanoisin, että ONEXGPU on parempi eGPU-telakointiasema hinta-laatusuhteeltaan ja ominaisuuksiltaan, ja vaikka sen suorituskyky on hieman heikompi, kun käytetään vain USB:tä, se vastaa G1:tä, kun käytetään Oculinkia.

Huomaa, että uusimpia kämmenmikroja tuetaan edellyttäen, että niissä on OcuLink- tai USB 4 -tuki. Tähän kuuluu myös uusi ROG Ally X, jossa on nyt USB 4 -portti.

Minkä niistä sinä ostaisit? ONEXPLAYER ONEXGPU tai GPD G1? Kerro meille kommenteissa miksi, sillä olemme aina kiinnostuneita lukemaan syitä, kun kaksi samanlaista tuotetta on saatavilla.

Lisätietoja ONEXPLAYER ONEXGPU:sta ja voit ostaa sen täältä.

Kiitos, että luit ONEXGPU-arvostelumme, toivomme, että se oli sinulle hyödyllinen. Kerro meille kommenteissa, jos sinulla on kysyttävää.

Email

Bringer of videos, text and images! AKA the social media guy at DroiX. Massive retro gaming fan and collector, with a far too large collection of consoles and computers from 1970's to modern.