Εάν βλέπετε ένα μήνυμα να εμφανίζεται κάθε φορά που ενεργοποιείτε το DroiX® σας, ενημερώνοντάς σας ότι έχετε συνδεδεμένη μια συσκευή αποθήκευσης USB, αυτή η ειδοποίηση μπορεί να απενεργοποιηθεί.
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο, το οποίο εξηγεί πού να απενεργοποιήσετε αυτό το μήνυμα.
Εάν η διεπαφή του ES File Explorer σας φαίνεται διαφορετική, μπορεί να μην έχετε συνδεθεί ακόμη στο Play Store της Google και να μην έχετε επιτρέψει την ενημέρωση όλων των εφαρμογών. Ανατρέξτε https://droix.net/first-run-of-googles-play-store/ εάν δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε αυτό.
Ερωτήσεις & απαντήσεις