Če se vsakič, ko vklopite svoj DroiX®, prikaže sporočilo, ki vas obvešča, da je priključena vaša pomnilniška naprava USB, lahko to obvestilo onemogočite.
Oglejte si spodnji videoposnetek, ki pojasnjuje, kje onemogočiti to sporočilo.
Če je vaš vmesnik ES File Explorer videti drugačen, je morda vzrok v tem, da se še niste prijavili v Googlovo trgovino Play in dovolili posodobitve vseh aplikacij. Glejte https://droix.net/first-run-of-googles-play-store/, če niste prepričani, kako to storiti.
Vprašanja in odgovori