Vodniki, vdelana programska oprema in prenosi za vsako napravo, ki jo pošljemo
10.00 – 17.30 pon-pet Discord skupnost 4,8 na Trustpilot · 895 ocen
Nakupujte pri DROIX.store

Brisanje podatkov Kodi DBMC XBMC SPMC

DROIX Podpora Zadnja posodobitev 2. oktobra, 2026 · 1 min branja

To je zdaj že stara objava, vendar še vedno drži. Edino, kar si je treba zapomniti, je, da aplikacija morda ni poimenovana XBMC, zato poiščite:

Kodi (ali Kodi 4 DroiX)
DBMC
XBMC (ali XBMC 4 DroiX)
SPMC (ali SPMC 4 DroiX)

ko se pomikate po seznamu aplikacij.

Če želite ponastaviti nastavitve svoje aplikacije na prvotne privzete vrednosti, storite naslednje.

Upoštevajte, da bo to izbrisalo VSE prilagoditve, ki ste jih naredili od prve uporabe Kodi/DBMC/itd., in vse prenesene metapodatke (naslovnice albumov, filmski plakati, podatki o izvajalcih itd.), ki so nastali zaradi uvoza vaše medijske zbirke, bo treba znova prenesti.

Začnite z Android začetnega zaslona in prikličite seznam vseh nameščenih aplikacij (običajno krog s šestimi pikami ali ikona »Moje aplikacije«).

Izberite Nastavitve in kliknite na Aplikacije (če ne vidite vnosa za Aplikacije, kliknite na zavihek DRUGO in izberite gumb Več nastavitev). Počakajte, da se prikaže seznam.

Morda se boste morali pomakniti, vendar bi morali videti vnos za Kodi (ali zgornja imena) – kliknite nanj. Če ni zatemnjen, kliknite gumb z oznako Vsili zaustavitev in potrdite, da ste prepričani. Zdaj kliknite gumb Počisti podatke in znova potrdite. Počakajte, da se statistika zasedenega prostora posodobi, in se vrnite na Android začetni zaslon.

Naprave Lollipop:

DroiX® T8-S Plus Nastavitve kliknjene
Naprave Kitkat Amlogic:

DroiX® T8 Nastavitve Drugi zavihek
Starejše naprave:

DroiX® X7 Nastavitve

Je bil ta članek koristen?
Tags:
Was this article helpful?
Ni mi všeč 0
Delite ta članek z drugimi f r
Oznake: Kodi

Vprašanja in odgovori

Postavite vprašanje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Opozorila o novi vdelani programski opremi za vašo napravo Prejmite e-poštno sporočilo, ko objavimo posodobitev za strojno opremo, ki jo imate – nič drugega.