Powerbox Mini
-
Design
-
Build Quality
-
Performance
-
Features
Resumé
Overall
4.5User Review
( votes)Pros
- Højtydende AMD Ryzen 7 5700U-processor
- Understøttelse af tre skærme
- Effektiv styring af strøm og blæserstøj
- Perfekt til let gaming og emulering
Cons
- Ikke-konfigurerbar LED-belysning
- Blæserstøjen er ret høj i Performance-tilstand
I den første af vores anmeldelser af ACEPC Powerbox ser vi nærmere på mellemklassemodellen Mini. I vores anmeldelse af ACEPC Powerbox Mini kan du se, hvordan den klarer sig i forhold til Pro-modellen, herunder udpakning, oversigt, benchmarks og nogle tests af spil- og emulatorydelse.
ACEPC Powerbox Mini-anmeldelsesvideo
Udpakning af ACEPC Powerbox Mini
Vi starter vores ACEPC Powerbox Mini-anmeldelse med udpakningen. Først ud af æsken har vi ACEPC Powerbox Mini, som vi vil se nærmere på om et øjeblik.
Nedenunder har vi en brugervejledning, der er på flere sprog, herunder engelsk, kinesisk, tysk og italiensk.
Dernæst har vi en strømforsyning, og vi vedlægger den korrekte stikadapter til dit land. Og sidst, men ikke mindst, er der et HDMI-kabel.
Oversigt over ACEPC Powerbox Mini
Vi fortsætter vores anmeldelse af ACEPC Powerbox Mini med et overblik over AMD Ryzen kompakt-pc’en. ACEPC Powerbox Mini måler ca. 15,6 x 13,25 x 7,18 cm (6,15 x 5,22 x 2,83 tommer) og vejer 581 g.
Forsiden af mini Ryzen-desktoppen, fra top til bund, starter med en tænd/sluk-knap, som er en del af drejeknappen til at ændre mini-PC’ens ydeevne. Du har tre indstillinger: Smart, Auto og Performance. Vi vil vise forskellene i de kommende benchmarks. Nedenunder er der en 3,5 mm lydport, efterfulgt af to USB 3-porte og en USB Type-C-port til data.
På bagsiden har vi yderligere to USB 3-porte, en DisplayPort- og HDMI-port, som når de bruges sammen med Type-C-porten giver op til tredobbelt skærmunderstøttelse. Nedenfor er en ethernet-port og en strømport.
Tekniske specifikationer for ACEPC Powerbox Mini
Som en del af vores anmeldelse af ACEPC Powerbox Mini ser vi på de tekniske specifikationer og kører nogle tests for strømforbrug, blæserstøj og temperaturer.
CPU | AMD Ryzen 7 5700U (8 kerner, 16 tråde, maks. frekvens 4,3 GHz) |
GPU | AMD Radeon-grafik, 8 kerner @ 1900 MHz |
RAM | 32 GB SO-DIMM DDR4 RAM |
OPBEVARING | 512 GB M.2 2280 SSD, med mulighed for 1TB og 2TB konfigurationer, der hver kan udvides op til 4TB |
KOMMUNIKATION | Wi-Fi 6 Bluetooth 5.2 |
Til vores blæserstøj og termik tester vi i Performance-tilstand. Vi fik en højeste blæserstøj på 68 db og højeste temperatur på 55 °C. Og for Auto fik vi en højeste blæserstøj på 50 dB og Smart på kun 48 dB.
System-benchmarks
Vi vil nu køre nogle benchmarks for at tjekke den samlede ydeevne i vores ACEPC Powerbox Mini-anmeldelse. Vi vil sammenligne med ACEPC Powerbox Pro mini PC.
Strømskive
Tænd/sluk-knappen kan indstilles til tre præstationsindstillinger: Smart, Auto og Performance.
Vi vil først vise forskellene mellem de tre i Cinebench. Drejeknappen ændrer i bund og grund CPU-hastighedsgrænsen, hvilket sænker ydeevnen, varmeudviklingen og blæserstøjen.
INDSTILLING AF DREJEKNAP | CINEBENCH MULTI-CORE SCORE | CPU-FREKVENS (ca.) |
SMART | 6272 | 2,12 GHz |
AUTO | 7845 | 2,77 GHz |
YDEEVNE | 8498 | 3,20 GHz |
I resten af benchmarkene kører vi i performance-tilstand.
Passmark
Passmark kører benchmarks på CPU, GPU, RAM og lager for den samlede ydeevne.
Vi fik en score på 3679, hvilket slår Powerbox Pro på 3082.
PCMark
PCMark kører dine mere daglige benchmarks for opgaver som tekstbehandling, webbrowsing, videokonferencer og en mini-pc til oprettelse af indhold.
Vi får en score på 5.282, hvilket er i den høje ende af vores mini-PC-modeller i mellemklassen. Pro-modellen fik 5.153, så begge har meget gode resultater.
Cinebench
Cinebench tester ydeevnen for CPU’ens enkelte og flere kerner. Vi fik en score på 1.255 for single og 8.498 for multicore.
Igen er det gode resultater for ACEPC, Pro-modellen vinder med den højere single core-score på 1667, men falder bagud på multi core-scoren.
3DMark
Vi afslutter benchmarkene med 3DMark, som tester CPU’ens og GPU’ens samarbejde om spilydelsen.
I Time Spy benchmark fik vi en score på 1.481, for Fire Storm fik vi 3.718 og Night Raid fik vi 14.671. Alle tre er anstændige resultater for en Mini PC med AMD Ryzen-processor, Pro-modellen falder en del bagud på alle tre.
Gaming-ydeevne
Som det næste i vores ACEPC Powerbox Mini-anmeldelse tager vi et kort kig på dens gaming-performance. Selvom ACEPC Powerbox Mini ikke er en gaming-minipc, er disse processorer kraftige nok til lysspil. Nyere, mindre krævende spil og ældre spil bør generelt køre fint op til 4K med gode grafikindstillinger. Når du går ind i mere krævende 3D-miljøer, bliver du nødt til at sænke opløsningen til 1080P eller 720P samt grafikindstillingerne afhængigt af spillet.
I vores Street Fighter 6-benchmarks med 720P som laveste grafikindstilling fik vi 60, 30 og 30 i de tre tests. Mens Pro-modellen fik lidt under 30 i alle tre tests. Og for Shadow of the Tomb Raider med 720P Lowest-grafikindstillinger fik vi 43 mod 33 billeder i sekundet. AMD GPU’en giver det ekstra boost i ydeevne til gaming.
Emuleringens ydeevne
Og som en del af vores anmeldelse af ACEPC Powerbox Mini tager vi også et kig på emuleringsydelsen. For emulering ser vi perfekt ydeevne på systemer op til PlayStation 1- og Dreamcast-æraen med ACEPC Powerbox Mini. Du vil kunne øge gengivelsesopløsningen og nyde grafik i højere kvalitet på disse tidligere systemer.
For PS2 ser vi god performance på OutRun med for det meste høje 50’er FPS, men falder til lavere 50’er nu og da. Med Gran Turismo 2 ser vi en solid 60 FPS. Og for PS3 er der for det meste 60 FPS på Tekken 6 efter shader-caching, og for Wipeout ser vi FPS fra 47 op til 60 i mindre travle scener.
Afsluttende tanker
Vi opsummerer vores ACEPC Powerbox Mini-anmeldelse med nogle afsluttende tanker. ACEPC Powerbox Mini skiller sig straks ud med sin lodrette orientering, RGB-belysning og strømskive. Desværre kan RGB-belysningen ikke slukkes, så måske er den ikke ideel til kontormiljøet, men som en mellemklasse mini-pc til hjemmet passer den godt nok ind.
Denne mini-pc til produktivitet er højtydende nok til dine daglige arbejdsopgaver helt op til billedredigering og arbejde med store dokumenter. Og du vil ikke have nogen problemer med at afspille dit foretrukne 4K-indhold uden problemer. Til gaming er der nok til let til medium gaming, og glem ikke, at du også kan bruge Xbox game pass til streaming af mere krævende spil.
Mellem Pro- og Mini Powerbox-modellerne klarer ACEPC Powerbox Mini AMD Ryzen compact PC sig bedre end Pro i benchmarktestene. Så hvis du ikke har noget imod de farverige lys og designet, er det denne, du skal vælge, hvis ydeevnen er et must.
Du kan læse mere om og købe ACEPC Powerbox Mini her. Vi har i øjeblikket et udsalg kørende, så du kan få fat i din ACEPC eller andre mini-pc’er til en god pris!
Tak, fordi du læste vores anmeldelse af ACEPC Powerbox Mini, og fortæl os i kommentarfeltet, hvis du har spørgsmål.