Chat with us, powered by LiveChat

AYANEO Pocket S:n käytön aloittaminen

AYANEO Pocket S
AYANEO Pocket S
Last updated: 31 toukokuun 2024
Estimated reading time: 5 min

Onnittelut uudesta AYANEO Pocket S:stä! Tervetuloa vallankumoukselliseen käsikonsolipelikokemukseen, jossa yhdistyvät retropelikonsolien ja huipputeknologian parhaat puolet. Tämä laite ei ole tarkoitettu vain suosikkiklassikoiden uudelleenkatseluun, vaan se on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä myös nykyaikaisiin peleihin. Kattava Aloitusoppaamme auttaa sinua vapauttamaan AYANEO Pocket S:n täyden potentiaalin ja varmistaa saumattoman ja riemastuttavan peliseikkailun heti alusta alkaen. Sukella pelaamisen maailmaan luottavaisin mielin ja tutustu siihen, mikä tekee AYANEO Pocket S:stä todella poikkeuksellisen.

AYANEO Pocket S

Me DroiXilla juhlimme ja tuemme retropelaamisen henkeä. Pidämme myös kiinni periaatteesta, jonka mukaan käyttäjillemme annetaan valtuudet. Jos siis havaitset ongelmia ja tunnet olosi riittävän varmaksi niiden hoitamiseen, tuemme täysin oikeutta korjata ne! Ei vaikuta laitteen takuuseen! Muista kuitenkin, että DroiXin asiakastuki auttaa aina mielellään kaikissa kysymyksissä tai tarvitsemassasi avussa. Olemme täällä varmistaaksemme, että kysymyksiisi vastataan ja ongelmat ratkaistaan mahdollisimman nopeasti.

Unboxing

Kun olet saanut AYANEO Pocket S:n, on tärkeää varmistaa, että sinulla on kaikki tarvittavat komponentit ja lisävarusteet, jotta käynnistys sujuu ongelmitta. Muista lisäksi tarkistaa kaikki laatikon lokerot ja niiden alapuolella olevat lokerot, sillä luetteloituja tavaroita on usein sijoitettu sinne. Tutki koko laatikko huolellisesti, jotta löydät kaikki tarvittavat komponentit täydelliseen ja miellyttävään asennukseen. Ostoksesi mukana pitäisi löytyä:

Laitteen yleiskatsaus

AYANEO Pocket S:ssä on monia eri painikkeita ja liittimiä, jotka kaikki on merkitty käyttöohjeessa. Tärkeitä ovat muun muassa:

  1. LC-painike
  2. Äänenvoimakkuuspainikkeet
  3. Virtapainikkeet
  4. RC-painike
  5. AYASpace/AYAHome-painike
  6. Performance Mode -kytkin
  7. MicroSD-korttipaikka
  8. Valitse/Start-painike
  9. Latausportti

AYANEO Pocket S:n asettaminen käyttöön

Laitteen määrittäminen on ensimmäinen askel ennen kuin voit aloittaa peliseikkailusi, ja jos olet uusi käsikonsoleissa, se voi olla hieman hämmentävää. Tavoitteenamme on siis tehostaa prosessia, jotta voit aloittaa pelaamisen mahdollisimman pian. Noudattamalla näitä helppoja ohjeita olet valmis tutkimaan mitä tahansa peliaikaa hetkessä.

Latauslaite

Aloita lataamalla laite täyteen. Liitä AYANEO Pocket S virtalähteeseen mukana toimitetulla USB-C-kaapelilla. USB-C-portti sijaitsee kätevästi laitteen pohjassa (katso Laitteen yleiskuva). Huomaat, että laitteen yläreunassa oleva laitteen LED-valo palaa vihreänä, kun laite on ladattu täyteen.

Täyden latauksen varmistaminen on avainasemassa, jotta voidaan estää virran katkeaminen asennuksen aikana, johon voi liittyä tärkeitä vaiheita, kuten akun kalibrointi. Tämä ensimmäinen lataus varmistaa akun kunnon ja ylläpitää sen tehon ajan mittaan.

(Valinnainen) Aseta MicroSD-kortti

Seuraavaksi valmistellaan laitteen laajennettu tallennustila. Sinun on asetettava MicroSD-kortti TF-korttipaikkaan, joka sijaitsee kätevästi laitteen vasemmalla puolella (katso Laitteen yleiskuvaus). Kaikki tietosi tallennetaan tälle MicroSD-kortille, joten varmista, että se on kunnolla suojattu. Kun tallennustila on paikallaan, laite on melkein valmis!

Laitteen käynnistäminen

Nyt herätetään Pocket S eloon! Käynnistä laite painamalla virtapainiketta ja pitämällä sitä painettuna (katso Laitteen yleiskuvaus). Muista, että ensimmäinen käynnistys saattaa kestää hieman tavallista kauemmin – tämä on täysin normaalia ja osa asennusprosessia. Kun tämä alkuasennus on valmis, seuraavat käynnistyskerrat ovat nopeampia, ja pääset nopeammin pelien pariin. Kärsivällisyys on avainasemassa; Android-pelikämmenpelikokemuksesi on vain hetken päässä!

AYANEO Pocket S
AYANEO Pocket S

AYAHome / AYASpace

AYAHome

AYAHome on AYANEOn oma Android 13-käyttöjärjestelmällä varustettu käynnistin, joka on esiasennettu AYANEO Pocket S:ään. Se on suunniteltu tekemään kämmenlaitteestasi sujuvan ja miellyttävän. AYAHomen avulla pääset helposti käsiksi peleihisi ja ohjelmistoihisi ja voit järjestää niitä, säätää järjestelmäasetuksia ja mukauttaa peliympäristösi mieltymystesi mukaiseksi. Voit käyttää AYAHomea milloin tahansa käyttämällä erityistä AYAHome-painiketta (katso Laitteen yleiskuvaus).

AYAHome
AYAHome

AYAspace Overlay

AYAHomen lisäksi Pocket S:n mukana tulee myös AYASpace, joka toimii kaikkien pelitarpeidesi keskuksena. Pääset nopeasti AYASpaceen sen sisäänrakennetun päällekkäiskuvan kautta painamalla AYASpace-painiketta (katso Laitteen yleiskatsaus). Täältä voit nopeasti säätää suorituskykyasetuksia ja muuta.

AYASpace Overlay
AYASpace Overlay

Suorituskyky-välilehdellä voit seurata kaikkea Pocket S:n suorituskykyä, mukaan lukien FPS, tuulettimen kierrosluku sekä suorittimen ja näytönohjaimen kuormitus ja lämpötila. Täältä voit myös vaihtaa suorituskykytilaa, säätää tuulettimen nopeutta ja vaihtaa päällekytkentää. Kun olet liikkeellä tai pelaat, voit vaihtaa nopeasti tilojen välillä käyttämällä erityistä suorituskykytilan kytkintä (katso Laitteen yleiskatsaus).

Pääset myös nopeasti käsiksi kaikkiin ohjaimen, käsikonsolin ja Widgetin asetuksiin ja ominaisuuksiin, kuten RGB-valaistukseen, kirkkauteen, värinään ja verkkoasetuksiin. Asetukset-välilehdellä olevasta Kädessäsi olevat asetukset -vaihtoehdosta pääset myös nopeasti AYASetiings-sovellukseen, jonka avulla voit hallita AYANEO-tiliäsi, järjestelmän kieltä sekä päivittää ohjelmiston ja laiteohjelmiston.

Näytön kartoitus

Näyttökartoitusta voi käyttää AYASpace Overlay -ohjelmasta, käynnistä vain peli, ja
Käynnistä mikä tahansa peli ja avaa AYASpace Overlay. Siirry täältä Controller-välilehdelle ja ota Key Mapping käyttöön. Valitse tämän jälkeen ”Go to Configuration” (Siirry konfigurointiin), jolloin avautuu päällekkäinen näkymä, jossa voit määrittää näytön kartoituksen haluamallasi tavalla.

Tästä voit raahata ja pudottaa ”Lisää kartoituspiste” -kohdasta kuinka monta näytöllä näkyvää syötettä tahansa. Kun olet lisännyt kartoituspisteen, sinun on valittava, mikä fyysinen painike käynnistää tämän tulon. Alla olevassa esimerkissä asetamme pelaajan liikkeen, joten yhdistimme pelaajan liikettä ohjaavan digitaalisen joystickin L:ään (vasen analoginen ohjaussauva). Toista prosessi jokaiselle painikkeelle/syötteelle, jonka tarvitset peliisi. Kun olet kartoittanut jokaisen haluamasi painikkeen, valitse ”Tallenna”, ja olet valmis.

Click ’Expand’ to view all possible buttons on the AYANEO Pocket S

AYASpace-sovellus

Tarjolla on myös AYASpace-sovellus, joka tarjoaa lisätoimintoja, joiden avulla voit esimerkiksi tuoda pelisi nopeasti, määrittää ne ja järjestää ne tehokkaasti. Sovelluksen avulla voit myös tarkastella ja hallita kuvakaappauksia ja videokuvaa, joten voit helposti muistella pelihetkiäsi ystävien kanssa tai yksin tehtäviäsi.

Uusien pelien asentaminen

At DroiX, we do not preload or preinstall any games on our devices. However, we fully support your gaming passion by providing a detailed, reusable guide on adding, installing, and updating games (ROMs) on your device.

Niille, jotka ovat innokkaita rakentamaan pelikirjastoaan AYANEO Pocket S:lle, meillä on perusteellinen opas, jonka voit lukea alta. Tämä opas on suunniteltu yleiseksi resurssiksi kaikkiin Aloitusoppaitamme, jotta voit määrittää ja mukauttaa pelikirjastosi mieleiseksesi. Seuraa vain upotetun oppaan ohjeita ja aloita henkilökohtaisen pelikokoelman kuratointi, joka vastaa täydellisesti ainutlaatuista makuasi ja mieltymyksiäsi.

RetroArch

RetroArch on tehokas avoimen lähdekoodin emulointisovellus, joka yksinkertaistaa retropelaamista monilla eri laitteilla. Jotta voit aloittaa RetroArchin käytön laitteellasi, olemme luoneet yksityiskohtaisen oppaan, jossa käydään läpi asennusvaiheet ja varmistetaan sujuva ja nautinnollinen pelikokemus. Tutustu asennusoppaaseen täältä, ja löydät sen upotettuna alta, jotta se on helposti saatavilla.

(Valinnainen) AYANEO Pocket S:n tehdasasetusten palauttaminen.

Jos Pocket 4:n kanssa on kuitenkin ongelmia tai haluat yksinkertaisesti aloittaa alusta, tehdasasetusten palautus voi olla ihanteellinen ratkaisu. Tämä palauttaa laitteen alkuperäiset ja varhaisimmat asetukset ja poistaa kaikki tiedot ja asennetut sovellukset. Jos haluat tehdä tehdasasetusten palautuksen ja lisätietoja siitä, milloin ja miksi siitä voi olla hyötyä, seuraa alla olevaa kattavaa opasta. Muista varmuuskopioida kaikki tärkeät tiedot ennen nollausprosessin aloittamista, sillä tämä toimenpide on peruuttamaton.

Lisävarusteet & lisälaitteet

DroiX NT8 Clear USB Hub: Maksimoi AYANEO Pocket S:n liitettävyys DroiX NT8 Clear USB Hubin avulla! Tässä monipuolisessa keskittimessä on useita USB-portteja, joihin voit liittää erilaisia oheislaitteita, kuten ohjaimia, näppäimistöjä ja ulkoisia tallennuslaitteita. Sen selkeä muotoilu tuo tyylikkään lisän asennukseesi, ja sen kompakti koko takaa, että se sopii saumattomasti peliympäristöösi. Paranna pelaamista ja tuottavuutta DroiX NT8 Clear USB Hubin avulla ja vapauta AYANEO Pocket S:n koko potentiaali!

DroiX NH8 USB Hub NVMe:llä: Tai voit laajentaa AYANEO Pocket S:n ominaisuuksia NH8 USB Hubilla! Tässä tehokkaassa keskittimessä on useita USB-portteja oheislaitteiden, kuten ohjainten, näppäimistöjen ja ulkoisten asemien, liittämiseen, mutta siinä on myös NVMe-korttipaikka salamannopeaa tallennustilan laajentamista varten. Täydellinen niin pelaajille kuin ammattilaisillekin, DroiX NH8 USB Hub with NVMe takaa saumattoman liitettävyyden ja loputtoman tallennustilan yhdessä tyylikkäässä ja kompaktissa laitteessa.

15,6 tuuman kannettava 4K-monitori | Adobe RGB | kynätuki: Yhdistä Hub ja yksi näistä kannettavista näytöistä, jotka tarjoavat upean 4K-resoluution 15,6 tuuman näytöllä. Näissä näytöissä on kosketusnäyttöominaisuudet ja jopa Adobe RGB- tai Stylus-tuki, joten ne ovat loistavia pelaajille, taiteilijoille, toimistotyöntekijöille ja muille. Se toimii ihanteellisena korkealaatuisena, kannettavana ulkoisena näyttönä, joka sopii täydellisesti Pocket S:n pieneen muotokertoimeen ja kannettavuuteen sen ohuen ja kevyen rakenteen ansiosta. Sen ansiosta sitä on helppo kuljettaa mukana, mutta se on myös tyylikäs lisä peliasennukseesi – täydellinen modernin ja tyylikkään estetiikan saavuttamiseksi.

15,6 tuuman kannettava 4K-monitori Adobe RGB:llä
15,6 tuuman kannettava 4K-monitori Adobe RGB:llä

DroiX USB-C 4.0 -kaapeli: Paranna pelikokemustasi virallisella USB-C 4.0 -kaapelillamme! Tämä laadukas kaapeli takaa nopean ja luotettavan latauksen sekä tehokkaan tiedonsiirron, joten se on välttämätön lisävaruste AYANEO Pocket S -laitteellesi. Päivititpä sitten pelikirjastoasi tai pelaat pitkiä aikoja, DroiX USB-C 4.0 -kaapeli tarjoaa tarvitsemasi kestävyyden ja suorituskyvyn. Älä missaa tätä tärkeää lisäystä peliasennukseesi – nosta pelikokemuksesi seuraavalle tasolle!

DroiX USB Type-C 4.0 -kaapeli
DroiX USB Type-C 4.0 -kaapeli

Siinä kaikki, mitä meillä on kerrottavaa AYANEO Pocket S:stä – toivomme, että olet onnistunut asentamaan ja käyttämään Android-käsikonsoliasi oikein tai ainakin oppinut jotain hyödyllistä. Jos sinulla on vielä kysyttävää, jätä kommentti alla tai lähetä viesti tukitiimillemme. Olemme sitoutuneet auttamaan sinua ja päivitämme tätä sivua jatkuvasti.

Tags:
Was this article helpful?
Dislike 0