Chat with us, powered by LiveChat

ONEXPLAYER ONEXGPU eGPU -telakointiaseman käytön aloittaminen

ONEXPLAYER ONEXGPU Thumbnail
ONEXGPU Thumbnail
Last updated: 13 toukokuun 2024
Estimated reading time: 3 min

Onnittelut ONEXPLAYER ONEXGPU eGPU:n ostosta! Tämä tehokas ulkoinen näytönohjaimen telakointiasema on suunniteltu parantamaan Windows-pelikäyttöön tarkoitettua käsikonsoliasi ja tietokonekokemustasi merkittävästi. Kaikkia ominaisuuksia hyödyntämällä voit muuttaa ONEXPLAYERin tai minkä tahansa yhteensopivan kannettavan tietokoneen täysimittaiseksi pelivoimanlähteeksi suoran kysymyksen avulla USB 4.0- tai Oculink-portin avulla.

Tämä Aloitusopas auttaa sinua asentamaan, käyttämään ja korjaamaan ONEXGPU:ta tehokkaasti. Jos kohtaat kysymyksiä, joita ei ole käsitelty tässä oppaassa, tai tarvitset lisäapua, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Olemme täällä varmistaaksemme, että kokemuksesi on sujuva ja miellyttävä!

Laitteen yleiskatsaus

ONEXPLAYER ONEXGPU eGPU:n määrittäminen

Kytke virtalähde

ONEXGPU-telakointiaseman käyttöönotto vie vain vähän aikaa – liitä virtalähde eGPU:hun ja varmista, että ONEXGPU:n ja laitteen välillä on yhteys USB-C 4.0:n tai Oculinkin kautta.

Liitä USB 4.0

Liitä seuraavaksi USB-C 4.0 -kaapeli ONEXGPU:hun ja laitteeseesi. Varmista, että USB-kaapeli kytketään sekä ONEXGPU:n että laitteesi USB 4.0 -porttiin. Jos olet epävarma siitä, mikä portti on USB 4.0, koska USB 4.0 -portteja voi olla useita samannäköisiä, joista osa ei välttämättä ole yhteensopivia, tarkista laitteen käyttöoppaasta tai teknisistä tiedoista oikea USB 4.0 -portti. Tämä vaihe on olennaisen tärkeä, jotta voit varmistaa asetuksesi optimaalisen suorituskyvyn ja yhteensopivuuden.

(Valinnainen) Yhdistä OCuLink

ONEXPLAYER ONEXGPU tukee myös OCuLinkia. Jos käytät OCuLink-yhteyttä, sinun on kytkettävä sekä OCuLink- että USB 4.0 -kaapelit, jos haluat käyttää telakointiaseman portteja, sillä USB-liitäntä tarvitaan USB-lisälaitteiden toimintaan. Varmista, että sekä ONEXPLAYER ONEXGPU että laite on sammutettu. Liitä sitten OCuLink- ja/tai USB 4.0 -kaapelit laitteeseen.

Yhdistä oheislaitteet

Sen jälkeen voit vapaasti liittää oheislaitteita, kuten kannettavia näyttöjä tai muita USB-laitteita, mihin tahansa 2x DisplayPort-, 2x HDMI- tai 2x USB-A-porttiin. Ulkoisia näyttöjä liitettäessä suosittelemme DisplayPortin käyttöä, jos sinulla on korkearesoluutioinen näyttö, muuten HDMI-portit toimivat hyvin.

Kun olet valmis, kytke ONEXPLAYER ONEXGPU -telakointiasemaan virta, odota pari sekuntia ja kytke sitten laite päälle. Muutaman hetken kuluttua se käynnistää Windowsin.

AMD grafiikkaohjainten päivittäminen ja asentaminen

Jos käytössäsi on uusimmat AMD:n grafiikkaohjaimet, ONEXGPU voi automaattisesti määrittää ja asentaa tarvittavat ohjaimet. Voit tarkistaa tämän tarkistamalla Windowsin laitehallinnasta. Jos näet ”AMD Radeon RX 7600M XT” listattuna kohdassa ”Näytönohjaimet”, ajurit on asennettu onnistuneesti.

AMD Radeon RX 7600M XT ei löytynyt & Löytynyt esimerkki
AMD Radeon RX 7600M XT ei löytynyt & Löytynyt esimerkki

Kun käytät vain USB 4 -liitäntää, saat ilmoituksen, että AMD XConnect -tekniikka on otettu käyttöön.

AMD XConnect Enabled -ilmoitus USB 4 -yhteyttä varten
AMD XConnect Enabled -ilmoitus USB 4 -yhteyttä varten

Jos ONEXGPU:ta ei havaita tai se näkyy yleisenä nimenä, haluat yksinkertaisesti päivittää uusimpiin ajureihin. Voit seurata opastamme täältä, ja se on myös upotettu alla olevaan.

ONEXPLAYER ONEXGPU:n vianmääritys

Pelit toimivat odotettua hitaammin?

On olemassa muutamia mahdollisia syitä siihen, miksi pelit toimivat odotettua hitaammin. Seuraavassa on muutamia asioita, joita kannattaa etsiä vianetsinnän aikana:

Tarkista, että peli käyttää AMD Radeon RX 7600M XT eGPU:ta. eikä sisäistä grafiikkaa, esimerkiksi AMD Radeon 780M:ää. Tarkista pelin video- tai näyttöasetuksista, onko siellä mahdollisuus valita näytönohjain. Se voi olla eri nimillä, kuten GPU, Monitor jne.

Vaihda pelissä käytettävä näytönohjain
Vaihda pelissä käytettävä näytönohjain

Tarkista, että pelin videoasetukset eivät ole liian korkeat. Monissa peleissä on Suositellut grafiikka-asetukset, jotka voit valita, ja se asettaa grafiikan automaattisesti laitteiston mukaan. Jos sinulla on edelleen ongelmia, kokeile käyttää pienempää näytön resoluutiota, kuten 1440P, 1080P tai 720P. Vaihtoehtoisesti voit vaihtaa grafiikka-asetukset oletusarvoisesti pienemmiksi ja lisätä niitä, kunnes tunnet, että peli toimii hitaasti, ja palata sitten edellisiin asetuksiin.

Monissa peleissä on Suositeltava laatu -asetus ja eri laatutasot.
Monissa peleissä on Suositeltava laatu -asetus ja eri laatutasot.

Sisäisen näytön käyttäminen kämmenlaitteessa vähentää eGPU:n tehokkuutta. Sisäistä näyttöä käytettäessä tiedot lähetetään kämmenlaitteesta ONEXGPU:hun ja sen jälkeen takaisin kämmenlaitteeseen näytettäväksi sisäisellä näytöllä.

AMD Radeon RX 7600M XT ei havaittu

Varmista ensin, että laitteesi on joko OCuLink- tai USB 4 -yhteensopiva. Tarkista, että kaapelit on työnnetty kokonaan portteihin molemmista päistä. Jos sinulla ei ole OCuLink-porttia, varmista, että liität USB 4 -porttiin. Jos laitteessa on useita Type-C-portteja, katso laitteen käyttöoppaasta, mikä on oikea USB 4.0 -portti.

Saatat joutua sammuttamaan ONEXGPU-telakointiaseman, odottamaan muutaman hetken ja kytkemään sen sitten takaisin päälle, jotta Windows tunnistaa laitteen. Saatat kuulla Windowsin oletusarvoisen USB-laitteen liitetty -äänen, kun laite on yhdistetty. Kun käytät vain USB 4 -liitäntää, saat myös ilmoituksen, että AMD XConnect -tekniikka on otettu käyttöön.

Yritä asentaa ajurit uudelleen. Toisinaan saattaa esiintyä ristiriitoja uudempien ajuripäivitysten ja laitteessa olevien vanhempien ajurien välillä. Katso yllä olevasta oppaasta, miten voit poistaa nykyiset ohjaimet kokonaan ja asentaa ne uudelleen.

ONEXGPU-telakan liitettävyysongelmien ratkaiseminen

USB-kaapeli on kytkettävä, jotta voit käyttää mitä tahansa ONEXGPU:n lisäportteja. OCuLink-kaapeli siirtää vain tietoja näytönohjaimelle tai näytönohjaimelta. ONEXGPU-pakkauksen mukana toimitetaan USB 4.0 -kaapeli. Suosittelemme tämän kaapelin käyttöä, sillä muut kaapelit voivat olla esimerkiksi USB 3.0- tai latauskaapeleita.

Tags:
Was this article helpful?
Dislike 0