Chat with us, powered by LiveChat

ACEPC Powerbox Pro-anmeldelse med video – Fantastisk mini-pc i mellemklassen til kontoret

ACEPC Powerbox Pro review
ACEPC Powerbox Pro review
Anmeldelse af ACEPC Powerbox Pro
  • Design
    (4.5)
  • Build Quality
    (4.5)
  • Performance
    (4)
  • Features
    (4.5)

Resumé

ACEPC Powerbox Pro skiller sig ud med sit slanke, pladsbesparende design og kraftige Intel i5-processor, der er ideel til effektiv multitasking i hjemmet og på kontoret. Den støjsvage drift kombineret med en række tilslutningsmuligheder og opgraderbar RAM gør den til en meget alsidig og brugervenlig mini-pc.

Overall
4.4
Sending
User Review
0 (0 votes)

Pros

  • Kompakt og slankt design
    Hurtig Intel i5-12450H-processor
    Gode tilslutnings- og udvidelsesmuligheder
    Støjsvag drift, kun lidt blæserstøj
    Multifunktionel anvendelse

Cons

  • Langsommere ydeevne sammenlignet med Powerbox Mini-modellen

 

I den anden af vores anmeldelser af ACEPC Powerbox ser vi nærmere på mellemklassemodellen Pro. Lad os se, hvordan den klarer sig i forhold til Mini-modellen i vores ACEPC Powerbox Pro-anmeldelse med udpakning, oversigt, benchmarks og nogle tests af spil- og emulatorydelse.

ACEPC Powerbox Pro-anmeldelsesvideo

Udpakning af ACEPC Powerbox Pro

Vi starter vores Powerbox Pro-anmeldelse med en udpakning. Først ud af æsken har vi ACEPC Powerbox Pro mini PC med Intel-processor, som vi vil se nærmere på om lidt.

ACEPC Powerbox Pro-anmeldelse uden æske
ACEPC Powerbox Pro udpakket

Nedenunder ligger brugervejledningen, som er på flere sprog, herunder engelsk, kinesisk, tysk og italiensk. Inde i emballagen har vi en strømforsyning. Vi vedlægger den korrekte adapter til dit land. Der er et HDMI-kabel til at forbinde mini-pc’ en til dit tv eller din skærm, og sidst men ikke mindst er der et VESA-ophæng og skruer til at fastgøre det.

ACEPC Powerbox Pro anmeldelse Unboxing
Indhold i ACEPC Powerbox Pro

Oversigt over ACEPC Powerbox Pro

I vores anmeldelse af ACEPC Powerbox Pro vil vi se nærmere på selve enheden. ACEPC Powerbox Pro mini-pc til hjemmekontoret måler ca. 13,84 x 12,57 x 4,9 cm (5,45 x 4,96 x 1,96 tommer) og vejer 540 g.

ACEPC Powerbox Pro set forfra
ACEPC Powerbox Pro set forfra

På forsiden er der en USB Type-C-port og to USB 3-porte, efterfulgt af en 3,5 mm lydport og tænd/sluk-knappen.

ACEPC Powerbox Pro set bagfra
ACEPC Powerbox Pro set bagfra

På bagsiden er der yderligere to USB 3.0-porte, to HDMI-porte, en gigabit ethernet-port og en strømport.

Der er plads indeni til at installere en intern 2,5″ hdd/ssd. Fjern de fire gummifødder og skruerne, og du kan fastgøre den i drevbåsen.

Tekniske specifikationer for ACEPC Powerbox Pro

Som en del af vores anmeldelse af ACEPC Powerbox Pro kigger vi på de tekniske specifikationer og kører nogle tests af strømforbrug, blæserstøj og temperatur.

CPUIntel i5-12450H-processor, der sikrer hurtig og pålidelig ydeevne.
GPUIntel UHD-grafik
RAM32 GB DDR4 RAM, kan opgraderes til 64 GB
OPBEVARING500 GB, 1 TB, 2 TB op til 4 TB
KOMMUNIKATIONWi-Fi 6
Bluetooth 5.2

I vores strømforbrugstest fik vi 11,8 W i inaktiv tilstand på skrivebordet og 48 W, mens vi kørte cinebench-benchmark. Mens vi kørte Cinebench, fik vi en højeste blæserstøj på 49 db og en højeste temperatur på 58 °C.

System-benchmarks

Vi fortsætter vores ACEPC Powerbox Pro-anmeldelse med nogle systembenchmarks, hvor vi sammenligner den med ACEPC Powerbox Mini Intel small form factor PC.

Passmark

Passmark kører benchmarks på CPU, GPU, RAM og lager for den samlede ydeevne.

ACEPC Powerbox Mini og Pro PASSMARK benchmark-sammenligning
ACEPC Powerbox Mini og Pro PASSMARK benchmark-sammenligning

Vi får en score på 3.082, hvilket er en OK score, men den er lavere end Powerbox Mini-modellen.

PCMark

PCMark kører en række tests til daglige opgaver lige fra webbrowsing til let billedredigering.

ACEPC Powerbox Mini og Pro PCMARK benchmark-sammenligning
ACEPC Powerbox Mini og Pro PCMARK benchmark-sammenligning

Vi fik en score på 5.153 sammenlignet med ACEPC Powerbox Mini-modellen på 5.282. Der er ikke den store forskel i den samlede score, og begge ligger i den høje ende i vores test af mini-PC’er til virksomheder i mellemklassen.

Cinebench

Cinebench tester ydeevnen for CPU’ens enkelte og flere kerner.

ACEPC Powerbox Mini og Pro CINEBENCH benchmark-sammenligning
ACEPC Powerbox Mini og Pro CINEBENCH benchmark-sammenligning

Vi får en score på 1.667 for single core og 6.263 for multi core. Single-core ser en pæn stigning med sin Intel performance-kerne, men vi ser lavere multi-core scores end Mini-modellen.

3DMark

Vi afslutter benchmarkene med 3DMark, som tester CPU’ens og GPU’ens samarbejde om spilydelsen.

ACEPC Powerbox Mini og Pro 3DMARK benchmark-sammenligning
ACEPC Powerbox Mini og Pro 3DMARK benchmark-sammenligning

Vi får 857 på Time Spy, 2.726 på Fire Storm og 10.849 på Night Raid. Intels kompakte computerprocessorer er dårligere til gaming end tilsvarende AMD-chipsæt, og det kan ses her.

Gaming-ydeevne

Vi fortsætter anmeldelsen af ACEPC Powerbox Pro med et kort kig på spilydelsen. Som med Powerbox Mini er ACEPC Powerbox Pro-modellen ikke en gaming-mini-PC, men de kan begge håndtere spil på samme niveau. Du kigger på de mindre krævende spil eller ældre spil. Med dem kan du køre i 4K med anstændige grafikindstillinger. Men når du prøver mere krævende spil, bliver du nødt til at sænke opløsningen og grafikindstillingerne.

Oceanhorn 2
Oceanhorn 2

Til sammenligning fik vi i vores Street Fighter 6-benchmarks lige under 30 FPS på tværs af de tre tests ved 720P på de laveste grafikindstillinger. Og med Shadow of the Tomb Raider i 720P på den laveste grafik fik vi 33 billeder i sekundet. Mini-modellen klarer sig lidt hurtigere med sin GPU-ydeevne.

Emuleringens ydeevne

Samt emuleringsydelse til vores ACEPC Powerbox Pro-anmeldelse. For emulering ser vi generelt god performance. Det er ikke noget problem at køre dine klassiske konsoller og din computer. Du kan sagtens køre PS1 og Dreamcast og endda opskalere gengivelsen for at forbedre grafikken. Til PS2 kan du køre Gran Turismo 2 helt fint med 60FPS for det meste.

PS1-emulering med øget gengivelsesopløsning
PS1-emulering med øget gengivelsesopløsning

Men på OutRun vil du få omkring 50-60 FPS. Og til PS3 vil du se shader caching på Tekken 6, der udjævnes til omkring 60 FPS bagefter. Men på Wipeout vil du se en indledende ydeevne på omkring 30-40 FPS, som stiger, efterhånden som shaders caches.

Afsluttende tanker

Vi opsummerer vores ACEPC Powerbox Pro-anmeldelse med vores tanker om den lille Intel-desktop. Powerbox Pro-modellen er en mere traditionelt udseende mini-pc med en flad formfaktor og diskrete farver. Den egner sig bedst til kontormiljøer med sit design, men også den relativt lave blæserstøj, selv ved høj arbejdsbelastning.

Wipeout til PS3
Wipeout til PS3

Selvom Powerbox Mini klarede sig bedre i alle testene (læs vores fulde anmeldelse af ACEPC Powerbox Mini her), skal man huske på, at det var ved de højeste ydeevneindstillinger, hvilket resulterede i højere blæserstøj og varmeudvikling. Den har også en masse RGB-belysning, som måske ikke er egnet til kontormiljøer.

Hvis du leder efter en stille og diskret mini-PC, som samtidig er kraftig nok til din daglige arbejdsbyrde, så er ACEPC Powerbox Pro helt sikkert det rigtige valg. Du kan også nyde dit 4K-videoindhold som en mini-pc til streaming samt let gaming og emulering med den ekstra fordel ved et internt 2,5″ lager.

Du kan læse mere om begge modeller og bestille din i dag på droix.co.uk og droix.net. Vi har i øjeblikket udsalg i den næste uge eller to, og du kan få fat i din til en god pris.

Tak, fordi du læste vores anmeldelse af ACEPC Powerbox Pro. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at stille dem i kommentarfeltet.

Bringer of videos, text and images! AKA the social media guy at DroiX. Massive retro gaming fan and collector, with a far too large collection of consoles and computers from 1970's to modern.